Hlučné heavy metalové trio APEY & THE PEA z Maďarska vystúpi v Bratislave

Do bratislavského klubu zavíta po prvýkrát populárna maďarská kapela APEY & THE PEA. V úlohe supportu sa predstavia slovenské skupiny ME AGAINST ALL a FISHFACE.

APEY & THE PEA (Hun)
ME AGAINST ALL (Sk)
FISHFACE (Sk)

Štvrtok 4.5.2017, Bratislava – Randal
Štart 19:00, vstupné: 5 € / 7 €

APEY & THE PEA

Kapela APEY & THE PEA vznikla v roku 2009 v Budapešti a tvorí ju trio muzikantov, ktorí sa spojili po rozpade kapely REMEMBERING THE STEEL – tribute zoskupenia venovanému legendárnej skupine PANTERA. Počas intenzívnych pár rokov spoločného hrania si vycibrili svoje extrémne koncerty takmer do dokonalosti, a to všetko s jasným cieľom – odovzdať publiku čo najintenzívnejší zážitok z ich live koncertu. Do Bratislavy prídu zahrať po prvýkrát už 4.mája 2017, podujatie organizuje vydavateľstvo go2stage v spolupráci s projektom podpory koncertov zahraničných interpretov na Slovensku WELCOME!

APEY & THE PEA sú mimoriadne obľúbení u maďarského publika a takmer všetky ich koncerty sú vypredané.  Vplyvy kapiel ako PANTERA, CROWBAR či klasickej doom/thrash a grunge scény sľubujú perfektnú kombináciu, ktorú si fanúšikovia heavy metalovej scény naplno užijú.

Svoje prvé EP „The Day Ends“ vydala kapela v roku 2011, v roku 2013 vydali prvý album „Devil’s Nectar“ a vyhrali cenu za najlepší album v súťaži Hungarian Heavy Metal Awards. Druhý album vyšiel v roku 2014 pod názvom „Hellish“. Počas posledných dvoch rokov kapela APEY & THE PEA koncertovala vo viac ako 50-tich kluboch, vrátane Poľska, Chorvátska a Veľkej Británie. Okrem toho hrali na takmer každom väčšom maďarskom festivale, ako support vystupovali v Londýne pred kapelou WEEDEATER v klube The Underworld Camden. V roku 2016 odohrali APEY & THE PEA svoje prvé samostatné turné v Maďarsku a pustili sa do prác na novom albume „HEX“.

V Bratislave uvidíte kapelu APEY & THE PEA v obľúbenom klube Randal, a to už 4.mája 2017, začiatok je o 19:30. Predskokanom je bratislavská kapela ME AGAINST ALL a trenčianske zoskupenie FISHFACE – víťazi súťaže Rocková maturita 2016.  Vstupenky sú v predaji cez službu Tootoot za 5€ / prvých 50 vstupeniek, na mieste za 7€

Event

Informácie redakcii poskytla Daniela Grečnerová (PR manažér, Tootoot Live Promotion)