Ďalšie pokračovanie akcie Rock pod Hradom: Headlinerom maďarská legenda POKOLGÉP

Počas poslednej májovej soboty sa uskutoční akcia Rock Pod Hradom 7 (Open Air), na otvorenom priestranstve pri Reštaurácii pod Hradom v Turni nad Bodvou.

ROCK POD HRADOM 7

POKOLGÉP (Hun)
RAVENCLAW (Sk)
RETROCK (Sk)
TARVERP (Sk)
ETTERNA (Sk)

Sobota 27.5.2017, Turňa nad Bodvou – Reštaurácia pod Hradom
Štart: 17:00, vstupné: 8 € (Ticketportal) / 10 € (na mieste)

Fanúšikom sa predstaví legenda maďarského heavy metalu POKOLGÉP s vynikajúcim vokalistom Attilom Tóthom, ktorá odprezentuje nový vypeckovaný album s výstižným názvom „Metalbomba“. Samozrejme, nebudú chýbať ani staré pecky z dávnejších albumov („Pokolgép“, „Ítélet helyett“, „A Háború gyermeke“, „Itt és Most“, „Metál az ész“ a mnoho ďalších)

Pred nimi sa predstavia Košičania RAVENCLAW so melodickým power metalom. Kapela má na konte svoj vynikajúci album „Welcome to the Raveland“ a radu úspešných vystúpení na rôznych festivaloch doma i v zahraničí. Skupina užšie spolupracuje s Kaiom Hansenom (GAMMA RAY, UNISONIC, HELLOWEEN).

Tešiť sa môžete aj na domácich obľúbencov RETROCK, Rožňavčanov TARVERP, ktorí vydali v roku 2016 svoj debut „Angel of Light“ a prešovskú novú a nádejnú melodickú metalovú skupinu ETTERNA.

„Aby to nebolo málo po skončení koncertov isto nevypneme zvuk, práve naopak. Bude pripravená rockotéka, súťaže, chladené pivko, jednoducho tá pravá festivalová atmoška až do skorého rána v lone Turnianskej prírody pod malebným hradom vás isto dostane. Možnosť kempovania bude na vlastnú zodpovednosť alebo si rezervujte ubytovanie na 0902 242 063,“ prezradil organizátor podujatia.

Časový harmonogram:
ETTERNA – 17:00 – 17:50
TARVERP – 18:00 -18:50
RETROCK -19:00 – 19:50
RAVENCLAW – 20:00 – 21:00
POKOLGÉP – 22:00 – 00:00

Plagát Rock pod Hradom

Tlačová správa