AMORPHIS opúšťa basák, nesúhlasí s prácou ich manažéra. Správy aj od AVENGED SEVENFOLD či STONE SOUR

Zmena v zostave AMORPHIS. AVENGED SEVENFOLD, STONE SOUR, HATE a ALL THAT REMAINS s novými klipmi. CARACH ANGREN zverejnili novú skladbu.

AMORPHIS

Z kapely AMORPHIS odišiel basgitarista Niclas Etelävuori. Dôvodom jeho odchodu je nesprávne riadenie kapely. Podľa jeho názoru pracuje ich manažér len pre svoje dobro a nie pre dobro kapely a tak by to nemalo byť. A je prekvapený, že väčšina skupiny chce pokračovať touto cestou. Nasledujúce vystúpenia odohrá s AMORPHIS ich pôvodný basák Olli-Pekka Laine.

Kapela AVENGED SEVENFOLD má vonku nový obrazový materiál ku skladbe s názvom „God Damn“ z ich aktuálneho albumu „The Stage“.

Američania STONE SOUR natočili nový videoklip ku skladbe „Fabuless“ pochádzajúcej z ich novinky „Hydrograd“, ktorá vyjde 30. júna u Roadrunner Records. A medzitým ešte stihli zverejniť aj novú pieseň „Song #3“.

Poľskí death/black metalisti HATE zverejnili nový klip ku skladbe nazvanej „Numinosum“, ktorá pochádza z ich v poradí desiatej štúdiovky „Tremendum“. Tá sa na pulty predajní dostane 5. mája vďaka Napalm Records.

Formácia ALL THAT REMAINS sa prezentuje taktiež novým klipom a to k songu „Madness“. Ten nájdete na rovnomennej nahrávke, ktorá vychádza práve dnes (28.4.).

Symfonickí black metalisti CARACH ANGREN zverejnili novú pieseň „Charlie“ z ich chystanej štúdiovky „Dance and Laugh Amongst the Rotten“. Tá uzrie svetlo sveta 16. júna prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.