More Than Fest potvrdil dve nové kapely. Pozrite si aj rozpis skupín na jednotlivé dni

More Than Fest pomaly uzatvára svoj line-up. Po veľkých menách a skvelých hudobníckych zoskupeniach pridávajú organizátori ďalšie dve mená, plus už sa vie, v ktorý deň aká kapela vystúpi.

Novými potvrdenými formáciami sú FLESHGOD APOCALYPSE z Talianska a FIREWIND z Grécka. Death metaloví symfonici a heavy metalisti pod taktovkou Gusa G., ktorého môžeme poznať aj ako gitaristu Ozzyho Osbournea, s ktorým nahral album „Scream“, niekoľko singlov a jedno EP, avšak blysol sa aj v kapelách DREAM EVIL, MYSTIC PROPHECY alebo NIGHTRAGE a jedno turné absolvoval aj s ARCH ENEMY. V radoch FIREWIND nastala aj zmena za mikrofónom a toho sa chopil veľký hlas – Henne Basse (ex-METALIUM, SONS OF SEASON, BRAINSTORM). Všestranný Gus G. pôsobí aj ako sólový umelec a má na konte 3 albumy.

Fanúšikovia počas vlaňajšieho More Than Festu. Foto: Luss

„Vám aj nám festival nádherne naplnil všetkými možnými štýlmi a asi niet fanúšika, ktorý by si nenašiel 3 či 4 mená, ktoré zaručene musí vidieť, či je už z odnože heavy/speed/power metal alebo z tých agresívnejších,“ prezradil jeden z organizátorov.

Agentúra EPG zverejnila aj rozpis kapiel na jednotlivé dni.

Štvrtok 17.8.: Wacken Metal Battle Slovakia (skupina, ktorá skončí na 2. mieste), QUEENMANIA, ALKEHOL, HORKÝŽE SLÍŽE, FIREWIND, FLESHGOD APOCALYPSE, STEVE HARRIS BRITISH LION, OVERKILL
Piatok 18.8.: TRISTANA, FISHFACE, MAD FREQUENCY, AINT, EUFORY, BASTARD, RAMCHAT, SYMFOBIA, ARKONA, DARK FUNERAL, MASTERPLAN, POWERWOLF, PAIN.
Sobota 19.8.: ART, ATARAXIA, RAVENCLAW, MIDNIGHT SCREAM, DRAGONHAMMER, CIVIL WAR, INSOMNIUM, TIMO TOLKKI BAND, AMON AMARTH, KOBRA AND THE LOTUS, WINTERSUN