Lars Ulrich si splnil tínedžerský sen. Novinky hlásia aj EPICA, RAGE či AYREON

Lars Ulrich s vlastnou rádiovou šou. EPICA a WARRANT s novými klipmi. RAGE zverejnili štúdiový trailer k novému albumu. AYREON ponúkajú nové lyric video. GOATWHORE vydajú nový album.

Lars Ulrich

Lars Ulrich (METALLICA) si splnil svoj tínedžerský sen. Na rádiu Beats 1 bude mať svoju vlastnú šou s názvom „It´s Electric!“. Prvá časť sa odvysiela v nedeľu 7. mája (o polnoci nášho času), v ktorej bude špeciálnym hosťom Iggy Pop. Larsovi bude vypomáhať dlhoročný priateľ a redaktor fanzinu So What! Steffan Chirazi.

Holandská symphonic metalová formácia EPICA má vonku nový live videoklip ku skladbe „Dancing in a Hurricane“ z ich aktuálnej štúdiovky „The Holographic Principle“. Klip sa natáčal počas vypredaného koncertu v Paríži v aréne Zenith vo februári tohto roka.

Nemci RAGE zverejnili štúdiový trailer k ich novému albumu „Seasons of the Black“, ktorý vyjde 28. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Arjen Lucassen zverejnil so svojim projektom AYREON nové lyric video ku skladbe „Run! Apocalypse! Run!“ pochádzajúcej z nedávno vydanej nahrávky „The Source“.

Rockeri WARRANT sa prezentujú novým klipom k songu „Louder Harder Faster“ pochádzajúceho z rovnomennej nahrávky. Tá vyjde 12. mája u Frontiers Music Srl.

Američania GOATWHORE vydajú 23. júna u Metal Blade Records nový štúdiový album s názvom „Vengeful Ascension“, z ktorého zverejnili aj ukážku v podobe titulnej piesne.