ROB HALFORD DNES OSLAVUJE 60. NARODENINY!

Legendárny spevák JUDAS PRIEST Rob Halford dnes oslavuje 60. narodeniny. Ponúkame vám nový klip od AGNOSTIC FRONT. CRADLE OF FILTH a VISIONS OF ATLANTIS zverejnili artworky k novému mini albumu, resp. novému EP. RIOT majú nového vydavateľa. HATESPHERE prezradili podrobnosti o novom albume. 1349 vydajú špeciálny zberateľský box set aktuálneho albumu Demonoir. Švédi DIABOLICAL oslávia v septembri 15 rokov na scéne.
Legendárny frontman JUDAS PRIEST Rob Halford dnes oslavuje okrúhle výročie, 60. narodeniny! Jeho spoluhráči z kapely mu pripravili malé prekvapenie. Dali mu upiecť tortu s veľkou motorkou Harley Davidson. Kapela oslávila Robove narodeniny v Berlíne, kde sa momentálne nachádzajú na prebiehajúcom turné. Halfordovu fotku s tortou nájdete pod dnešnými novinkami. Rob Halford, vlastným menom Robert John Arthur Halford sa narodil 25. augusta 1951 v mestečku Sutton Coldfield v provincii Warwickshire v Anglicku. Rob sa prvýkrát stretol s Ianom Hillom vďaka svojej sestre. Neskôr spoznal KK Downinga a Glenna Tiptona a založili JUDAS PRIEST. Vokalistom kapely bol Rob od roku 1971 až do roku 1991, kedy kapelu opustil a venoval sa sólovej kariére. Najprv pôsobil v projekte TWO, ktorý sa však rozpadol hneď po vydaní debutu. Neskôr pribral k sebe ešte ďalších 4 hudobníkov a založil kapelu HALFORD, s ktorou vydal v roku 2000 debutový album Resurrection. Rob sa vrátil k JUDAS PRIEST roku 2003. Kapela uz spoločen aj sRobom yvdala v roku 2005 album Angel of Retribution. Turné, ktoré odohrali na jeho podporu označili ako šnúru k 30. výročiu kapely. Zatiaľ psoledný album, ktorý spolu JUDAS PRIEST vydali bol v roku 2008 Nostradamus. V súčasnosti kapela ide posledné veľké svetové turné…, Robovi želá aj tím Valhally všetko najlepšie!

Dnes vám ponúkneme aj nový videoklip od veteránov New Yorskej hc scény AGNOSTIC FRONT. Klip je na titulnú skladbu My Life, My Way z rovnomenného aktuálneho albumu. Videoklip nájdete pod novinkami.

CRADLE OF FILTH vydajú 10. októbra mini album s názvom Evermore Darkly…, prostredníctvom Peaceville Records. Artwork tohto mini albumu vám ponúkame pod dnešnými novinkami.

Legendárna americká kapela RIOT sa upísala vydavateľstvu Steamhammer/SPV, ktoré im vydá 31.októbra aj nový album Immortal Soul po celom svete okrem Japonska. Okrem nového albumu kapela naplánovala aj Európske turné Riot Live In Europe 2011 v rámci, ktorého sa 13. novembra predstaví aj v Prahe.

Dánski thrasheri HATESPHERE vydajú svoju novinku The Great Bludgeoning 26. septembra prostredníctvom Napalm Records a bude na nej 9 nových skladieb.

Nórski blackáči 1349 vydajú špeciálnu limitovanú edíciu svojho stále aktuálneho albumu Demonoir. Okrem skladieb,. Ktoré sa nachádzali aj na regulérnom štúdiovom albume bude limitovaná edícia obsahovať aj 7 bonusových skladieb, medzi, ktorými sa objavia aj nikdy nevydané songy. Okrem toho v nej fanúšikovia nájdu 12 stránkový booklet, plagát alebo podpísané fotokarty všetkýchn členov kapely. Špeciálny box set vyjde v náklade 1000 kusov po celom svete. Na pulty obchodov sa dostane tento zberateľský kúsok vďaka vydavateľstvu Indie Recordings niekedy v novembri.

O novom EP Rakúšanov VISIONS OF ATLANTIS nazvanom Maria Magdalena sme vás zž informovali. Kapela teraz zverejnila artwork k tomuto EP a prezradila, že na ňom bude 6 skladieb. Nové EP sa dostane na pulty obchodov 21. októbra. Artwork k EP nájdete pod dnešnými novinkami.

Švédi DIABOLICAL oslávia 15 rokov na scéne koncertami po Európe. Na september si naplánovali na oslavu výročia 5 koncertov.