MARILYN MANSON dokončil práce na novom albume, SATYRICON u Napalm Records

MARILYN MANSON prezradil názov nového albumu. SATYRICON u nového vydavateľstva. ALICE COOPER vydá nový album. Novinky hlásia aj ALICE IN CHAINS, DIAMOND HEAD, ABORTION a LAID TO WASTE.

MARILYN MANSON

MARILYN MANSON dokončil práce na novom albume, ktorý sa nakoniec bude „Heaven Upside Down“ , keď vlani sa hovorilo o názve „SAY10“. Novinka by mala vyjsť ešte v tomto roku.

Nórska formácia SATYRICON podpísala celosvetovú zmluvu s vydavateľstvom Napalm Records, ktoré im 22. septembra vypustí do sveta nový štúdiový album.

ALICE COOPER vydá 28. júla u earMUSIC nový štúdiový album s názvom „Paranormal“, ktorý bude obsahovať aj mini-album pozostávajúci z troch nových skladieb napísaných a nahraných s pôvodnými členmi kapely, s Dennisom Dunawayom, Nealom Smithom a Michaelom Bruceom spolu s vybratými živými nahrávkami.

Grungeová kapela ALICE IN CHAINS sa pripravuje na júnový vstup do štúdia a následné nahrávanie nástupcu ich zatiaľ poslednej nahrávky „The Devil Put Dinosaurs Here“ z roku 2013. Album by mohol uzrieť svetlo sveta koncom roka alebo začiatkom toho budúceho.

Veteráni DIAMOND HEAD majú nový videoklip ku skladbe „Diamonds“ pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „Diamond Head“.

Domáci grindcoristi ABORTION zverejnili finálnu verziu artworku k ich chystanej štúdiovke „All You Need Is Hate“. Autorom je bubeník Radosław Pierściński (NEUROPATHIA, ex-SQUASH BOWELS).

ABORTION – All You Need Is Hate

Fanouškům libujících si spíše v melodičtějších vodách label Support Underground už nějaký ten pátek sliboval nástupce vynikajícího debutu „Counterattack“ plzeňské formace LAID TO WASTE, jakožto jednoho z největších zjevení na tuzemské metalové scéně za poslední roky! Nový materiál je vybroušen k absolutní dokonalosti a celá kumpanie na nás 5. května vyrukovala s velmi lákavou porcí rychlých temp a jedinečných riffů, které vše živé zadupou minimálně šest stop pod zem – Tlačová správa