Ako vznikala pyrotechnická šou na DVD RAMMSTEIN? ENSLAVED dokončili nahrávanie nového albumu

RAMMSTEIN ponúkajú poslednú časť záberov zo zákulisia nového DVD. ENSLAVED dokončili nahrávanie nového albumu. MORBID ANGEL predstavili novú skladbu. GOATWHORE s novým lyric videom. LENG TCH´E vydajú nový album.

RAMMSTEIN a ich koncert zaznamenaný na DVD

Kapela RAMMSTEIN uverejnila poslednú časť záberov zo zákulisia natáčania ich nedávno vydaného DVD „Paris“. Tentokrát sa bližšie pozrieme na ich pyrotechnickú šou.

Nórska formácia ENSLAVED dokončila nahrávanie ich nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. Ten by mal vyjsť na jeseň prostredníctvom Nuclear Blast Records. Aktuálne prebieha mix a mastering, o ktorý sa postará Jens Bogren.

Death metalisti MORBID ANGEL predstavili po prvý raz v utorok 23. mája na koncerte v Orlande novú skladbu s názvom „Warped“. Spomínaný song nájdete na ich novom albume, ktorý bol nahrávaný v Mana Recording Studios s producentským dohľadom Erika Rutana. Zatiaľ nepomenovaný album by mal uzrieť svetlo sveta na jeseň vďaka UDR Music.

Američania GOATWHORE zverejnili lyric video k novej skladbe „Chaos Arcane“ z ich chystanej štúdiovky „Vengeful Ascension“, ktorá vyjde 23. júna u Metal Blade Records.

Grinderi LENG TCH´E oznámili, že 25. augusta im prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist vyjde nová nahrávka s názvom „Razorgrind“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe songu „Gundog Allegiance“.