NIGHTWISH PREZRADILI NÁZOV NOVÉHO SINGLA

NIGHTWISH čoskoro vydajú prvý singel k albumu Imaginareum. VENOM zverejnili podrobnosti o novom albume. Dirk Verbeuren (SOILWORK) sa pridá na niekoľko koncertov ku Devinovi Townsendovi. KORN zverejnili lyrické video. CARNIFEX pracujú na novom albume. QUEEN chystajú od dnes darček pre divákov pri príležitosti Freddieho nedožitých 65. narodenín. ALICE COOPER sa vyjadril o Lady Gaga. 1349 vydajú špeciálny box set k albumu Demonoir.
NIGHTWISH oznámili, že prvý singel z nadchádzajúceho albumu Imaginaerum sa bude volať Storytime a budú na ňom tri verzie tejto skladby. Presný dátum vydania tohto singla, kapela zatiaľ nezverejnila. Artwork Storytime nájdete pod dnešnými novinkami.

Legendárna kapela VENOM oznámila, že nadchádzajúci album Fallen Angels vyjde na prelome mesiacov október a november prostredníctvom Universal Music. Album produkoval Tom Belton a bude na ňom 13 nových klasických skladieb v šate VENOM. Na limitovanej edícii sa budú nachádzať ešte dve bonusové skladby. Kapela momentálne dokončuje práce aj na novom videoklipe a dokončuje DVD.

Bubeník SOILWORKU Dirk Verbeuren sa pripojí na jeseň k Devinovi Townsendovi, s ktorým odohrá niekoľko exkluzívnych koncertov po Anglicku. Všetky ich spoločné vystúpenia (podľa neoficiálnych správ by mali byť 4) budú natáčané pre účely DVD. 

Američania KORN zverejnila oficiálne video s textom ku skladbe Get Up!, ktoré nájdete pod dnešnými novinkami.

Americká deathcoreová mlátička CARNIFEX momentálne nahráva nový štúdiový album Until I Feel Nothing, ktorý vyjde 25. októbra prostredníctvom Victory Records. Produkciu albumu má na starosti Tim Lambesis (AS I LAY DYING).

Práve dnes by sa legendárny spevák Freddie Mercury (QUEEN) dožil 65 rokov. Pri tejto príležitosti umiestni kapela QUEEN na 48 hodín na server YouTube celý historický koncert z roku 1986 nazvaný Queen Live At Wembley Stadium. Kapela vtedy vystupovala pred viac ako 150 tisícovým davom a odohrala 21 skladieb.

Legendárny rocker ALICE COOPER sa vyjadril o pop star LADY GAGA, že mu pripomína jeho v ženskom prevedení. Pod novinkami nájdete aj ich spoločnú fotku, ktorá vznikla v marci vo Phoenixe.

Vydavateľstvo Indie Recordings stanovilo dátum vydania špeciálneho box setu Demonoir od 1349 na 7. októbra. Ako sme vás už dávnejšie informovali okrem klasického albumu Demonoir bude box set obsahovať aj 7 bonusových skladieb (vrátane nikdy nevydaných), 12 stránkový booklet, 24 – stranový plagát, 3×333 trsátiek a podpísané fotokarty členmi kapely. Tento špeciálny a raritný box set vyjde v obmedzenom náklade 1000 kusov.