MACHINE HEAD S PODROBNOSŤAMI O NOVINKE, PAIN O NOVEJ SKLADBE

MACHINE HEAD zverejnili trailer z nahrávania nového albumu Unto the Locust. Peter Tägtgren nahral pod hlavičkou PAIN duet s francúzskou celebritou Cécile Simeon. Američania RIOT a Francúzi BLUT AUS NORD prezradili podrobnosti o nových albumoch. Novinku vydajú aj Nemci SINNER.
MACHINE HEAD zverejnili tretiu časť videa z nahrávania nového albumu Unto the Locust. Očakávaná novinka sa dostane na pulty obchodov 27. septembra a bude obsahovať 7 skladieb. Špeciálna edícia albumu bude navyše obsahovať ešte tri cover verzie. Unto the Locust sa nahrával v Jingle Town Studios. Produckiu si vzal na starosti frontman kapely Rob Flynn, ktorý sa spoločne s Juanom Urteagom (EXODUS, SADUS, TESTAMENT) postaral aj o výsledný mix. Video z nahrávania albumu nájdete pod dnešnými novinkami.

Frontman PAIN a HYPOCRISY Peter Tägtgren pracuje aj počas dovolenky. Dôkazom toho je jeho spolupráca s francúzskou folkovou speváčkou, televíznou moderátorkou a herečkou Cécile Simeon, s ktorou sa Peter stretol na dovolenke v Paríži. Doslova po niekoľkých flašách vína sa rozhodli, že na druhý deň nahrajú spoločnú pieseň. Skladba dostala názov My Angel a vyjde pod hlavičkou PAIN. K dispozícii bude prostredníctvom iTunes už 12. septembra. Pod dnešnými novinkami nájdete video z ich spolupráce. 

Legendárna americká pätica RIOT prezradila, že na novom albume Immortal Sounds bude 12 nových skladieb. V Európe vyjde nový album 31. októbra prostredníctvom Steamhammer/SPV. 

Francúzi BLUT AUS NORD chystajú vydanie druhého albumu z pripravovanej trilógie 777, ktorá nesie podnázov 777 – The Desanctification. Album vydá 11. novembra vydavateľstvo Debemur Morti Productions. Novinka by sa mala zachytávať šokujúce následky ľudstva po oslobodení od obmedzení kultúr, histórie a povier. Kapela pre fanúšikov nachystala 7 nových skladieb nazvaných jednoducho Epitome a rozlišuje ich číslom podobne ako na prvej časti tejto trilógie. Artwork namaľoval francúzsky umelec Valnoir a vy ho nájdete pod novinkami. 

Už 9. septembra vyjde prostredníctvom AFM Records nový album od nemeckej kapely SINNER nazvaný One Bullet Left. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 nových piesní.