Nádielka videí na záver týždňa: METALLICA, DEEP PURPLE alebo RAMMSTEIN

METALLICA, DEEP PURPLE a PROPHETS OF RAGE s novými klipmi. RAMMSTEIN vypustili ďalšiu ukážku z nového DVD. ALTER BRIDGE vydajú živák.

METALLICA

METALLICA zverejnila druhý oficiálny videoklip ku piesni „Now That We´re Dead“ z albumu „Hardwired…To Self-Destruct“. Zábery boli natočené počas prebiehajúceho „WorldWired Tour“.

Veteráni DEEP PURPLE majú nový videoklip ku skladbe „Johnny´s Band“, pochádzajúcej z ich aktuálnej štúdiovky „InFinite“.

Nemci RAMMSTEIN naďalej pokračujú v propagovaní nedávno vydaného DVD „Paris“. Tentokrát vypustili do sveta ukážku v podobe skladby „Mann Gegen Mann“.

Američania ALTER BRIDGE vydajú 8. septembra u vydavateľstva Napalm Records živák (3CD) s názvom „Live at the O2 Arena + Rarities“. Ako už názov napovedá, pôjde o záznam ich koncertu z 26. novembra 2016 z londýnskej O2 Arény, pričom toto vydanie bude ešte obohatené aj o raritky v podobe doteraz nevydaných skladieb.

Projekt PROPHETS OF RAGE sa prezentuje novým klipom k songu „Unfuck the World“ z ich debutovej dosky „Prophets of Rage“.