Legendárni Američania METAL CHURCH mieria do Bratislavy. V Majesticu si s nimi zahrajú aj SIGNUM REGIS

Nabitý august v hlavnom meste Slovenska pokračuje ďalším skvelým koncertom. Do Majesticu zavítajú legendárni Američania METAL CHURCH.

METAL CHURCH (Usa) – heavy/power/thrash metal
SIGNUM REGIS (Sk – Senec) – power metal

Utorok 8.8.2017, Bratislava – Majestic
Štart: 20:00

METAL CHURCH – kapela, legenda, ktorá stála u zrodu americkej vetvy metalovej muziky. Spolok zo San Francisca vedený talentovaným gitaristom Kurdtom Vanderhoofom sa do povedomia fanúšikov zapísal už začiatkom 80. rokov. Prvé dva albumy „Metal Church“ a „The Dark“ sú dodnes cenené klenoty rock/metalovej histórie.

METAL CHURCH

Po 11 albumoch a personálnych rošádach, kedy sa v kapele vystriedalo i niekoľko zvučných mien (Jeff Palte, Chris Caffery – SAVATAGE, John Marshall – METALLICA (session guitarist), Stet Howland – W.A.S.P.), kapela s navrátilcom za mikrofónom Mike Howeom, vyráža na svetové pódia v jednej z najsilnejších zostav svojej kariéry.

Turné k poslednému, kritikou i fanúšikmi vysoko cenenému albumu „IX“, ktorý vyšiel minulý rok sa zastaví 8. auguta 2017 aj v bratislavskom klube MMC. Úlohy predkapely sa zhostia slovenskí melodici SIGNUM REGIS. Nákazlivé melódie, podmanivú atmosféru a gitarovú ekvilibristiku zhmotnili na poslednom štúdiovom počine „Decennium Primum“, ktorý kapela v posledných mesiacoch intenzívne propaguje aj živými vystúpeniami.

FB Event

Plagát k bratislavskému koncertu

Tlačová správa