Jedinečný akustický koncert pre Slovensko a Česko: ANATHEMA v podaní Vincenta a Daniela Cavanaghovcov

Na Slovensko sa po niekoľkých rokoch vracajú bratia Vincent a Daniel Cavanaghovci, zakladatelia a poprední členovia legendárnej kapely ANATHEMA, a to hneď so svojou jedinečnou akustickou šou.

VINCENT & DANIEL CAVANAGH (Gbr)

Pondelok 10.7.2017, Bratislava – Randal
Štart: 19:00

Akustická šou bratov Cavanaghovcov bude zahŕňať nové piesne, ako aj nesmrteľné hity ich domovskej kapely. Skladby ako „Fragile Dreams“, „One Last Good Bye“, „Flying“, „Forgotten Hopes“ a mnohé ďalšie v podaní Vincenta a Daniela v akustickom prevedení sú vždy nezabudnuteľným a silným emocionálnym zážitkom.

ANATHEMA pôsobí na hudobnej scéne neuveriteľných 27 rokov a mnohí fanúšikovia ju spolu s kapelami PARADISE LOST či MY DYING BRIDE označujú za priekopníkov európskeho doom metalu. Prvé nahrávky a albumy sa niesli v znamení doom  metalu, no od roku 1996, kedy kapela vydala kultový album „Eternity“ zmenila svoje hudobné smerovanie a začala do svojej tvorby výrazným spôsobom vnášať prvky atmosferického a progresívneho rocku. Albumy ako „Alternative 4“, „Judgement“, „A Fine Day to Exit“, „A Natural Disaster“, „We´re Here Because we´re Here“, ako aj posledný album, ktorý vydaný tento rok „The Optimist“ sú toho dôkazom.

Táto jedinečná akustická šou  pre slovenských a českých fanúšikov sa uskutoční 10.7.2017 v bratislavskom Randal clube. Predpredaj lístkov od 9.6.2017: cez Predpredaj.sk, Predprodej.cz a vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa