Legendárna SEPULTURA chce v Prešove gumené cukríky a miestne pivo!

Brazílska metalová legenda SEPULTURA vystúpi už túto sobotu 17. júna na Dobrom festivale v Prešove. Hudobníci predstavia naživo svoj najnovší album „Machine Messiah“ a pripomenú aj najväčšie hity z éry bratov Cavalerovcov.

Do Prešova pricestuje SEPULTURA po pätnásť hodinovej ceste luxusným tour busom z Belgicka. Organizátori prezradili niečo zo zákulisia príprav aj požiadaviek, ktoré obdržali od manažmentu kapely.

SEPULTURA

SEPULTURA príde do Prešova s niekoľko hodinovým predstihom, než sa postaví na pódium. Koncert je naplánovaný na 21:30 hod. V metropole Šariša ale spať nebudú. Vystúpia na jednom z dvoch hlavných pódií. „Tento rok budeme mať v podstate dve hlavné pódiá, na ktorých sa bude hrať striedavo, tak ako tomu bolo aj po minulé ročníky. SEPULTURA vystúpi na jednom z nich v Šariš aréne. Prídu na luxusnom tour buse a privezú so sebou časť vlastnej pódiovej techniky, ktorú majú so sebou na celom turné, pretože obsahuje časti aparátu, ktoré sú z limitovaných edícií,“ informovali organizátori Dobrého festivalu.

Najneskôr dve hodiny pred koncertom si skupina dá spoločne so svojím tímom večeru. Vyžiadali si nielen mäsité jedlá, ale aj vegetariánske. Dajú si dobrý dezert a k dispozícii budú mať syrové misy a veľa čerstvého ovocia ako jahody, slivky, pomaranče, ananás, či banány. Z požiadaviek je jasné, že si radi pochutia na sladkostiach, cukríkoch a čokoládových tyčinkách.

„Zabezpečujeme jedlo a občerstvenie pre celý 15-členný tím. Po koncerte sa hneď vydajú na ďalší koncert v Poľsku,“ prezradili organizátori. V rámci pitného režimu bude mať SEPULTURA k dispozícii neperlivé minerálky, energetické nápoje, čaje, kávu, mlieko. „Potešili nás požiadavkou, že chcú ochutnať miestne pivo. Ponúkneme im  naše šarišské.“

Desiate výročie DOBRÉHO FESTIVALU sa bude konať 16. – 18. júna 2017 na Delni v Prešove. Svoju účasť potvrdili účinkujúci: LP, IMT SMILE, ČECHOMOR, SEPULTURA, DAVID HASSELHOFF, GRAHAM CANDY, KANDRÁČOVCI so špeciálnym hosťom IMT SMILE, Živá voda, Heľenine oči, Chikiliki tu-a, Horkýže slíže, Zóna A, Slobodná Európa, Xindl X, The Paranoid, Sveťo Korbeľ & Personál, VEC, N3O Akustika, Sima Martausová, Zuzana Smatanová, PETER NAGY, Metropolis, Peter Bič Project + DARIO G, Minus123minut, ElevenHill, RAVENCLAW ft. Kai Hansen, Dereš, Zoči voči, Tásler Pufo Band, Atmosferik, Temple, Papyllon, DJ Duall, Philip TBC, Kristián Dufinec&Iconito, White Monkeys Band, Caliber X, Groovin´ Heads,  Back2Love DJs, Žena z lesoparku, Bod omylu, a mnohí ďalší! Presný rozpis časov nájdete na webe podujatia.

Trojdňové permanentky sú dostupné v sieti Ticketportal, v pobočkách Slovenskej pošty a na www.dobryfestival.sk.

FB Event

Tlačová správa