Výživný novinkový blok: VOLBEAT, IHSAHN, CARNIFEX, DYING FETUS, ICED EARTH a ďalší

VOLBEAT, CARNIFEX a HYPNOS s novými klipmi. DYING FETUS a ICED EARTH zverejnili nové skladby. IHSAHN sa chystá do štúdia. DEATH ANGEL majú nové lyric video. DIRKSCHNEIDER chystajú ďalší živák. V piatok premiéra nového klipu SIGNUM REGIS.

VOLBEAT

Formácia VOLBEAT zverejnila nový animovaný videoklip ku skladbe „Black Rose“ z aktuálnej nahrávky „Seal the Deal & Let´s Boogie“.

IHSAHN sa v priebehu nasledujúceho týždňa odoberie do Sonic Attic Studio v Nórsku, kde začne nahrávanie nového albumu. Ďalšie podrobnosti momentálne nie sú známe.

Deathcoristi CARNIFEX sa prezentujú novým obrazovým materiálom k piesni „Dark Heart Ceremony“. Tú nájdete na ich zatiaľ poslednej nahrávke „Slow Death“.

Brutal death metalisti DYING FETUS vypustili do sveta novú skladbu „Die with Integrity“ z ich chystanej radovky „Wrong One to Fuck With“. Tá vyjde 23. júna prostredníctvom Relapse Records.

Američania ICED EARTH uverejnili lyric video k novej piesni „Clear the Way (December 13th, 1862)“ z ich nového albumu „Incorruptible“, ktorý vyjde 16. júna prostredníctvom Century Media Records.

Thrash metalová formácia DEATH ANGEL má na svojom konte nové lyric video ku skladbe „Breakaway“ z ich aktuálneho albumu „The Evil Divide“.

DIRKSCHNEIDER vydajú 4. augusta živák „Live – Back to the Roots – Accepted“ vo forme 2CD/DVD. Po minuloročnom vydaní live albumu „Live – Back to the Roots“ fanúšikovia žiadali live záznam aj vo forme DVD, čo vyústilo k nahratiu brnenského koncertu v decembri 2016.

Českí death metalisti HYPNOS zverejnili nový videoklip k songu „One Flesh, One Blood“, pochádzajúceho z ich aktuálnej štúdiovky „The Whitecrow“.

Už v piatok 16. Júna bude mať oficiálnu premiéru ďalší videoklip od Slovákov SIGNUM REGIS, tentokrát ku piesni „Unfold the Mystery“. Klip bude vypustený do sveta spoločne s novým štvorskladbovým maxisinglom nazvaným „Addendum Primum“.