Lars Ulrich bol povýšený do šľachtického stavu rytiera. CRADLE OF FILTH vydajú v septembri ďalší album

Lars Ulrich bol povýšený do šľachtického stavu. CRADLE OF FILTH vydajú nový album. LEPROUS, CELLAR DARLING a THY ART IS MURDER s novými klipmi.

Odteraz je Lars Ulrich už Sir

Lars Ulrich z METALLICY bol povýšený do šľachtického stavu rytiera. Oficiálne sa tak udialo 26. mája, ale fyzicky obdržal medailu minulý týždeň v San Franciscu, keď mu dánsky korunný princ Frederik odovzdal Rytiersky kríž Rádu Dannebrog menom kráľovnej Margrethe za dlhotrvajúci prínos hudbe. Takže odteraz je bubeník METALLICY už Sir Lars Ulrich.

Anglickí upíri CRADLE OF FILTH oznámili, že 22. septembra im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „Cryptoriana – The Seductiveness of Decay“. Album sa nahrával v Grindstone Studios v Suffolku s producentom Scottom Atkinsom. Album bude mať podľa slov speváka kapely Daniho Filtha silno viktoriánsky gothic hororový podtón.

CRADLE OF FILTH – Cryptoriana – The Seductiveness of Decay

Prog metalisti LEPROUS natočili nový videoklip ku skladbe „From the Flame“, z ich novej štúdiovky „Malina“, ktorá vyjde 25. augusta u InsideOut Music.

Formácia CELLAR DARLING nahrala nový videoklip k piesni „Avalanche“, pochádzajúcej z ich debutu „This is the Sound“. Ten uzrie svetlo sveta 30. júna vďaka Nuclear Blast Records.

Do tretice sa s novým klipom hlásia aj deathcoristi THY ART IS MURDER a to konkrétne k songu „Slaves Beyond Death“ z ich chystanej štúdiovky „Dear Desolation“, ktorá vyjde 18. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.