ARCH ENEMY odhalili názov a artwork nového albumu. Novinky hlásia aj SLIPKNOT, Chris Cornell či HATEBREED

ARCH ENEMY zverejnili artwork nového albumu. SLIPKNOT ponúkajú krátku ukážku z chystaného dokumentu. Pozrite si posledný videoklip od Chrisa Cornella. HATEBREED, DECAPITATED, BODY COUNT a THE DEVIL WEARS PRADA takisto s novými klipmi. IMMORALITY vydali live cd.

ARCH ENEMY

Formácia ARCH ENEMY zverejnila artwork a názov ich nového albumu. Ten sa bude volať „Will to Power“. Autorom obalu je Alex Reisfar. Spomínaná novinka vyjde 8. septembra prostredníctvom Century Media Records.

ARCH ENEMY – Will to Power

Kapela SLIPKNOT ponúka krátku ukážku z ich dokumentu „Day of the Gusano“ v podobe skladby „Vermilion“. Dokument sa bude premietať v kinách po celom svete 6. septembra a zachytáva vôbec ich prvú návštevu Mexika v decembri 2015. O réžiu sa postaral perkusionista M. Shawn Crahan.

Youtube kanál Chrisa Cornella zverejnil jeho posledný videoklip ku piesni „The Promise“. Cornell natočil tieto zábery v Brooklyne, krátko pred jeho smrťou a chcel, aby videoklip vyšiel 20. júna na Svetový deň utečencov, čo sa napokon aj podarilo.

Hardcoristi HATEBREED natočili nový videoklip ku skladbe „Seven Enemies“ z ich aktuálneho albumu „The Concrete Confessional“.

Poľskí death metalisti DECAPITATED vypustili do sveta nový klip ku skladbe „Earth Scar“ z ich chystanej nahrávky „Anticult“. Tá uzrie svetlo sveta 7. júla vďaka Nuclear Blast Records.

Rap metalová formácia BODY COUNT má vonku nový obrazový materiál k songu „Here I Go Again“, pochádzajúceho z ich aktuálnej štúdiovky „Bloodlust“.

Nový videoklip majú aj metalcoristi THE DEVIL WEARS PRADA k songu „Worldwide“ z albumu „Transit Blues“, ktorý vyšiel v októbri minulého roka u Rise Records.

Slovenská kapela IMMORALITY vydala v máji ich nový album, ktorý je záznamom z ich vlaňajšieho koncertu na akcii „In Memoriam III“ v Seredi. Album dostal názov „Live Memoriam 2016“. „Zvuková nahrávka nezaostáva live zvukom za zvukom radových CD. Takže, live CD je plnohodnotné zvukovo, čistá nahrávka, samozrejme na lisovanom nosiči aj s bookletom, ale bez textov, tie sa skôr hodia na regulárne CD, nie na živák,“ povedal gitarista Viktor a pokračoval: „Prečo namiesto radového CD koncertný záznam? Presne toto opisujeme v booklete: na vypočutie, pre kritiku, pre zábavu ako naozaj reálne v skutočnosti hráme na akciách so všetkým, čo k tomu patrí. Bez opráv, úprav, naostro… Radové CD dostane priestor snáď neskôr…Za rozhodnutím nahrať živák je priblížiť naše hranie v reále, nie zo štúdia, ktoré sa samozrejme môže líšiť od skutočnosti na pódiu.“

IMMORALITY – Live Memoriam 2016