Čerstvé správy z viacerých táborov: EDGUY, KORN, KORPIKLAANI, CELLAR DARLING a ďalší

EDGUY zverejnili novú skladbu. KORN ponúkajú zábery z natáčania videoklipu. KORPIKLAANI chystajú prvé DVD. CELLAR DARLING s novým lyric videom. Novinky aj od RAGE, ABORTED a RAVENCLAW.

EDGUY

Sammetova družina EDGUY zverejnila lyric video k novej piesni s názvom „Wrestle the Devil“, pochádzajúcej zo špeciálneho 2CD/DVD balíčka „Monuments“, s ktorým oslavujú 25. výročie kapely. „Monuments“ vyjde 14. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records a nájdete na ňom nové skladby, výber najlepších piesní za spomínaných 25 rokov, doteraz nepublikované raritky. Materiál bude obsahovať aj záznam koncertu z roku 2004 z turné „Hellfire Club“, spolu s kompletnou kolekciou videoklipov. Limitovaná edícia bude obsahovať aj rozsiahlu knihu, kde nájdete materiál mapujúci celú históriu kapely.

Kapela KORN ponúka zábery zo zákulisia natáčania videoklipu k songu „Black Is the Soul“. Ten nájdete na ich aktuálnej štúdiovke „The Serenity of Suffering“.

Fínski folk metalisti KORPIKLAANI vydajú 25. augusta u Nuclear Blast Records ich vôbec prvé DVD s názvom „Live at Masters of Rock“. Materiál sa nahrával v roku 2014 a 2016 vo Vizoviciach. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Pilli On Pajusta Tehty“.

Formácia CELLAR DARLING vypustila nové lyric video ku skladbe „The Hermit“ z ich čerstvého debutu „This Is the Sound“.

Nemci RAGE uverejnili nanovo nahratú pieseň „Adoration“ z roku 1985, čiže z čias kedy sa ešte volali AVENGER. Táto pieseň spolu s ďalšími piatimi z tohto obdobia bude súčasťou bonusov na ich chystanej radovke „Seasons of the Black“, ktorá uzrie svetlo sveta 28. júla vďaka Nuclear Blast Records.

Death/grinderi ABORTED zverejnili aj druhý a titulný song z dvojskladbového EP „Bathos“, ktoré vyjde 7. júla u Century Media Records na sedempalcovom vinyle.

Košičania RAVENCLAW majú po dlhšej dobe nový klip, ktorý nahrali ku skladbe „Think“. Videoklip sa natáčal v priestoroch bývalej košickej továrne na spracovanie magnezitu. Výsledok nájdete nižšie.