Novinky z metalového sveta hlásia PARADISE LOST, DIRKSCHNEIDER, POWERWOLF a ďalší

PARADISE LOST a VENOM INC. zverejnili nové lyric videá. DIRKSCHNEIDER teasujú nové DVD. Prvé tri albumy POWERWOLF vyjdú v reedícii na vinyloch. Zakladateľ BATTLE BEAST sa hlási s novou kapelou. Slováci ALTER EGO nahrali debutový klip.

PARADISE LOST

PARADISE LOST vypustili do sveta zbrusu novú pieseň „The Longest Winter“, ktorá je predzvesťou chystanej novinky nazvanej „Medusa“, ktorú vydá Nuclear Blast 1. septembra.

DIRKSCHNEIDER zverejnili oficiálny teaser na chystané DVD „Live – Back To The Roots – Accepted!“, ktoré sa dostane na pulty predajní už 4. augusta. Koncertný záznam pochádza z neďalekého Brna, kde vystúpila kapela v decembri 2016.

Vydavateľstvo Metal Blade Records sa rozhodlo, že znovu vydá prvé tri albumy kapely POWERWOLF, ktorá sa v auguste predstaví aj na More Than Feste vo Zvolenskej Slatine. Albumy „Return in Bloodred“, „Lupus Dei“ a „Bible of the Beast“ vyjdú 11. augusta na vinyloch.

VENOM INC., teda kapela s pôvodnými členmi legendárnej smečky VENOM, zverejnila lyric video k piesni „Ave Satanas“, ktorá sa bude nachádzať na ich debutovom albume „Ave“, ktorý vychádza 11. augusta prostredníctvom labelu Nuclear Blast. Fanúšikovia sa môžu tešiť na jedenásť nových piesní.

Zakladateľ skupiny BATTLE BEAST, Anton Kabanen dokončil práce na debutovom albume svojej novej kapely BEAST IN BLACK. Zatiaľ bezmenný debut by mal vyjsť koncom roka 2017.

Prešovská formácia ALTER EGO, ktorá má na konte čerstvý debutový album „Back to Rock and Roll“ zverejnila svoj prvý oficiálny videoklip, ktorý bol venovaný titulnej skladbe „Back to Rock and Roll“.