Novými piesňami sa prezentujú ACCEPT, WINTERSUN a MYRKUR

ACCEPT, WINTERSUN a MYRKUR zverejnili nové skladby. DIRKSCHNEIDER ponúkajú ďalšiu ukážku z DVD. THY ART IS MURDER s novým klipom.

ACCEPT

Veteráni ACCEPT zverejnili lyric video k novej skladbe „Koolaid“ pochádzajúcej z ich chystanej štúdiovky „The Rise of Chaos“, ktorá vyjde 4. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Fínska formácia WINTERSUN má vonku lyric video ku piesni „Awaken From the Dark Slumber“ z ich pred pár dňami vydaného albumu „The Forest Seasons“, ktorý je tematicky rozdelený na štyri ročné obdobia.

DIRKSCHNEIDER vypustili do sveta ďalšiu ukážku z nového 2CD/DVD „Live – Back to the Roots – Accepted“ v podobe skladby „Restless and Wild“. Ešte dodáme, že spomínaný živák vyjde 4. augusta vďaka AFM Records.

Projekt MYRKUR má novú skladbu „Shadows of Silence“ (vypočuť si ju môžete TU), ktorá sa však neobjaví na chystanom albume „Mareridt“ (vychádza 15. septembra u Relapse Records), ale je súčasťou magazínu Decibel a ich vinylovej série Flexi.

Deathcoristi THY ART IS MURDER natočili nový videoklip k songu „The Son of Misery“ z ich novej štúdiovky „Dear Desolation“. Tá vyjde 18. augusta u Nuclear Blast Entertainment.