BLACK SABBATH zverejnili trailer ku koncertnému filmu. Novinky majú aj SLIPKNOT či MOTÖRHEAD

BLACK SABBATH mieria do kinosál. SLIPKNOT zverejnili ďalšiu ukážku z chystaného dokumentu. Od MOTÖRHEAD očakávajte album coverov. Novinky hlásia aj CANNIBAL CORPSE, CAVALERA CONSPIRACY  a BLOODY REDEMPTION.

BLACK SABBATH

Kapela BLACK SABBATH zverejnila trailer ku koncertnému filmu „The End of the End“, ktorý zachytáva ich vôbec posledný koncert rozlúčkového turné „The End“. Ten odohrali 4. februára tohto roka v domovskom Birminghame. Spomínaný film sa bude premietať 28. septembra v kinách po celom svete.

Ako už viete aj z nášho webu, formácia SLIPKNOT uverejní 6. septembra v kinách dokument „Day of the Gusano“, mapujúci ich vôbec prvú návštevu Mexika. A práve z neho zverejnili ďalšiu krátku ukážku.

Kapele MOTÖRHEAD vyjde 1. septembra album coverov s názvom „Under Cöver“. Nahrávka bude obsahovať ich najlepšie prerobené skladby a doteraz nevydaný cover piesne „Heroes“ od Davida Bowieho, ktorú nahrali v roku 2015, počas nahrávacej session k albumu „Bad Magic“.

Death metalisti CANNIBAL CORPSE prerušili hluché obdobie a oznámili, že dokončili práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý vyjde na jeseň u Metal Blade Records. Album sa nahrával v Mana Recording Studios na Floride pod producentským dohľadom Erika Rutana.

Bratia Cavalerovci prezradili, že nový album pod hlavičkou CAVALERA CONSPIRACY s názvom „Psychosis“ uzrie svetlo sveta 17. novembra vďaka Napalm Records.

Crossover/thrash metalová úderka MUNICIPAL WASTE natočila nový videoklip k songu „Breathe Grease“ pochádzajúci z ich aktuálnej štúdiovky „Slime and Punishment“.

Po power metalové odbočce se tento měsíc vrací Support Underground k tomu, co je jim úplně nejbližší, tedy starému poctivému death metalu, kdy právě v těchto dnech představují nový přírůstek v stáji, slovenské „smrtotepce“ BLOODY REDEMPTION. Debutové album obsahuje osm songů + intro klasického smrtelného řemesla a k dispozici je od 21.7. v digipackovém provedení..