SÚŤAŽ O JEDEN VOĽNÝ VSTUP NA BRATISLAVSKÝ KONCERT VOMITORY

Spoločne s agentúrou Apocalypse Booking sme pre vás prichystali ďalšiu súťaž o jeden voľný vstup. Tentokrát ide o bratislavský koncert švédskych death metalistov VOMITORY, ktorí sa predstavia slovenskému publiku v utorok 8. novembra v Majesticu. Spoločne s VOMITORY sa fanúšikovia môžu tešiť aj na kapely PROSTITUTE DISFIGUREMENT, DEMONICAL, SOLACE OF REQUIEM, VOLTURYON a SLYTRACT. Jeden z vás môže vyhrať voľný lístok na tento death metalový večer. Stačí ak správne odpoviete na 3 súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, Koľko štúdiových albumov majú na konte VOMITORY?
2, Ako sa volajú dvaja pôvodný členovia VOMITORY, ktorí sú v kapele dodnes?
3, DEMONICAL sa v rámci druhej časti turné Eastern Death Infernal Tour 2011 predstavia na Slovensku dvakrát. Kde vystúpi kapela ešte okrem Bratislavy?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Vomitory. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do stredy 2. novembra, do 22. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda vo štvrtok 3. novembra. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.