IRON MAIDEN VYDAJÚ KNIHU PLNÚ FOTOGRAFIÍ

Za pár dní vyjde očakávaná kniha IRON MAIDEN. Ponúkame vám exkluzívne video GUNS N ROSES z ich nedávneho koncertu v Argentíne. Tarja Turunen ohlásila spoluprácu s dizajnérskou firmou Nordenfeldt. DOWN začínajú pracovať na nových EP. Nový videoklip ponúkajú rockeri WARRANT. CALIBAN dokončili nahrávanie nového albumu. MALIGNANT TUMOUR oslávia v novembri 20. výročie kapely. Američania REVOCATION začali nahrávať nový album. THE SWORD majú nového bicmena.
Už za pár dní, presnejšie 20. októbra vyjde dlho očakávaná kniha IRON MAIDEN nazvaná On Board Flight 666: From Somewhere Back in Time To the Final Frontier. Kniha bude obsahovať fotografie oficiálneho fotografa kapely Johna McMurtrieho. Kniha vyjde na 250 stranách a dočkáte sa v nej viac ako 300 fotiek.

Server Blabbermouth.net nakrútil exkluzívny video záznam zo živého vystúpenia legendárnej kapely GUNS N ROSES, ktorá zahrala skladbu Enstranged. Skladba odznela 8. októbra na koncerte v Argentíne. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Tarja Turunen oznámila spoluprácu s dizajnérskou firmou Nordenfeldt, ktorá populárnej speváčke zabezpečí oblečenie, topánky, ale zároveň jej bude navrhovať aj šaty na vystúpenia a k promo fotkám k novému albumu.

Gitarista DOWN Kirk Windstein zverejnil na svojom Facebooku, že kapela začne v piatok nahrávať bicie a postupne začne pracovať na novom EP. Už dávnejšie Windstein prezradil, že DOWN plánujú vydať štyri EPčka po sebe.

Novým videoklipom sa prezentujú rockeri WARRANT. Klip je na skladbu Home, ktorá pochádza z aktuálneho albumu Rockaholic. Klip nájdete pod novinkami.

Nemci CALIBAN oznámili dokončili nahrávanie nového albumu. Podľa slov členov kapely bude mať nová nahrávka intenzívny a heavy zvuk. Počas budúceho týždňa budú nový album mixovať.

Česká kapela MALIGNANT TUMOUR oslávi 20. výročie na špeciálnom koncerte, ktorý odohrá 25. novembra v Ostrave, kde zahrajú všetky podstatné hity zo svojej bohatej kariéry. Spoločne s MALIGNANT TUMOUR sa ostravskému publiku predstavia aj Slováci ČAD a Francúzi MASSIVE CHARGE.

Nový videoklip začali nahrávať Američania REVOCATION, ktorý bude na skladbu No Funeral. Videoklip bude režírovať David Brodsky, ktorý už spolupracoval s kapelami MUNICIPAL WASTE, THE BLACK DAHLIA MURDER alebo ALL THAT REMAINS.

Americká heavy metalová kapela THE SWORD má nového bubeníka. Stal sa ním Santiago „Jimmy“ Vela, ktorý sa pripojí ku kapele už pri nadchádzajúcom turné k aktuálnemu albumu Wasp Riders.