RUST2DUST BUDÚ MAŤ V MAJESTICU RELEASE PARTY

RUST2DUST – CD DAYMARE RELEASE PARTY

Piatok 11. november, Bratislava – Majestic

V piatok 11. novembra 2011 sa v bratislavskom klube MMC uskutoční výnimočná akcia, na ktorej metalová formácia RUST2DUST  z Bratislavy oficiálne predstaví svoj nový album Daymare. Ako hostia na tejto párty vystúpia výborné skupiny Mnemic z Dánska a SatisFUCKtion z Česka.
Album Daymare bol nahraný v stále populárnejšom štúdiu 999th http://www.999th.eu/ v spolupráci s Mišom Kolejákom, ktorý sa výrazne podpísal pod kvalitu zaznamenaného materiálu. Finálnu tvár albumu má na svedomí dánsky producent svetového kalibru Tue Madsen http://www.antfarm.dk/. Singel Kráľ skazy, ku ktorému kapela nakrútila aj videoklip, je v histórii Rust2Dust unikátny už len tým, že je naspievaný v materinskom jazyku. Text je z dielne skvelého Pištu Vandala, frontmana kapiel ČAD a Vandali, ktorý v skladbe aj hosťoval.

Rust2Dust vznikli v septembri roku 2009 na troskách úspešnej bratislavskej skupiny Rumburax a žánrovo pokračuje  podobným smerom, stále je to kus poctivého nefalšovaného metalu obsahujúceho prvky z crossoveru, metalcoru i nu-metalu.

V koncertnej premiére sa kapela predstavila  ako predkapela známej americkej formácie Lamb Of God v bratislavskom Majestic Music Clube a pražskom klube Abaton. Skupina Rust2Dust je hlavne skúsenou živou kapelou a práve svojou živelnou a energiou nabitou show presvedčí aj náročného diváka.

Viac info na:
www.rust2dust.sk
www.bandzone.cz/rust2dust

Tlačová správa