Beneath the Ancient Ruins: V septembri sa v Turni nad Bodvou predstavia INFERNO, CHRIST AGONY a ďalší

V sobotu 16. septembra 2017 vypukne pod zrúcaninou Turnianskeho hradu prvý festival kapiel hrajúcich temnejší žáner na aký ste boli na tomto mieste zvyknutí doposiaľ.

BENEATH THE ANCIENT RUINS No. 1

INFERNO (Cze)
CHRIST AGONY (Pol)
MÖRBID CARNAGE (Hun)
INFER (Sk)
MORDUM (Sk)
BLACK LIGHT (Sk)

Sobota 16.9.2017, Turňa nad Bodvou – Reštaurácia pod Hradom (otvorené priestranstvo)
Štart: 17:00, vstupné: 8 € (predpredaj – Ticketportal) / 10 € (na mieste)

Banner ku akcii

BLACK LIGHT – mladá a nádejná thrashová formácia z Košíc nám predvedie materiál zo svojej dosky, ktorú vydali vlani pod názvom „Name of the One.“

MORDUM – staronoví drtiči so svojím razantným death metalom presvedčili, že sú tu a pokračujú vo svojom smrteľnom razení.

MÖRBID CARNAGE – Maďarská formácia pre priaznivcov starej tvorby skupín KREATOR, DESTRUCTION a ASSASSIN vás zničí svojím old schol thrashom.

INFER – Z Košíc sa nám predstaví ďalšia temná formácia hrajúca death/black metal, ktorá sa teší veľkej priazni fanúšikov v smrteľno-čienom kove.

CHRIST AGONY – Zo severu na nás zaútočia poľskí diabli pod vedením Cézara vo svojom blasphemy antichristian blackovom „Legacy“ turné, kde poctia aj nás svojím apokalyptickým príchodom.

INFERNO – Zo severnej Moravy, z krajiny starých baní a štôlní k nám zavíta INFERNO na čele s veľmajstrom elementárov a živlov Adramelechom a podá nám v neskorých večerných hodinách svoju ódu z najväčších hlbín, zákutí, iných dimenzií a svetov pod názvom „Gnosis Kardias“.

FB Event

Plagát ku akcii

Tlačová správa