Dokument o krátkom pôsobení 12-ročného Tye Trujilla v KORN, novinky majú aj PARADISE LOST a CLAWFINGER

KORN zverejnili krátky dokument o pôsobení 12-ročného Tye Trujilla v kapele. PARADISE LOST a SIKTH s novými klipmi. CLAWFINGER majú nový singel. ABORTION vypustili novú skladbu.

Tye Trujillo (v popredí) pred jedným z koncertov s kapelou KORN pod dohľadom svojho otca Roba. Zdroj: Teamrock.com

Kapela KORN zverejnila (NA TOMTO ODKAZE) krátky dokument o pôsobení dvanásťročného Tye Trujilla (syn Roberta Trujilla z METALLICY), ktorý s nimi odohral niekoľko koncertov v Južnej Amerike ako náhrada za Fieldyho.

Gothic metalisti PARADISE LOST natočili nový klip k piesni „Blood and Chaos“. Tú nájdete na ich chystanom albume „Medusa“, ktorý vyjde 1. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Po štyroch rokoch od ukončenia činnosti sa rap/metalová formácia CLAWFINGER hlási o slovo s novým singlom „Save Our Souls“. „Pieseň je o tom, ako Trumpizmus otáča svet v žumpu bez srdca. Ako môžu etniká, náboženstvá a pohlavia obviňovať z toho, že svet sa pokazí? Ako regresívne a smiešne to je? Sú tu idioti v rôznych formách a farby pleti, takisto ako hrdinovia. Ak nebudeme držať spolu, tak svet pôjde do sračiek. CLAWFINGER už nie je našou hlavnou prácou, máme iné zamestnania a rodiny, ktoré máme radi,“ píše sa vo vyjadrení kapely.

Domáci grindcoristi ABORTION vypustili do sveta nový song s názvom „Calm Citizen“ z ich chystanej radovky „All You Need Is Hate“, ktorej vydanie sa naťahuje, pretože stále nie je hotový mix. Každopádne album vyjde na LP (300 ks) v kooperácii viacerých labelov z celého sveta a o CD vydanie sa postará domáce vydavateľstvo Slovak Metal Army.

Mathcoristi SIKTH majú nový videoklip ku skladbe „Cracks of Light“ s hosťujúcim Spencerom Sotelom z PERIPHERY. Spomínaná skladba pochádza z ich aktuálnej štúdiovky „The Future In Whose Eyes“.