TRAILER NA NOVÝ ALBUM DISTURBED

DISTURBED predstavili trailer na nový album. Gitarista INSOMNIUM opustil kapelu. Nový album CALIBAN vo februári.
Americká formácia DISTURBED pripravuje pre svojich fanúšikov naozajstný album. Bude ňou album The Lost Children, na ktorom sa budú nachádzať väčšinou takzvané "b-sides" verzie skladieb bonusové verzie a aj doposiaľ nevydané skladby. Album vychádza 8. novembra a kapela si pre fanúšikov pripravila ako návnadu video trailer k tomuto albumu, ktorý nájdete na konci dnešných noviniek.

Fínska death metalová formácia INSOMNIUM oznámila, že sa rozlúčila s gitaristom Ville Vännim. Ville sa pre opustenie kapely rozhodol sám a ako hlavné dôvody uviedol prílišnú časovú zaneprázdnenosť, keďže pracuje ako chirurg. Kapela, aj keď odchod Villeho brala ťažko, už za neho našla aj náhradníka. Bude ním Markus Vanhala (OMNIUM GATHERUM).

Nemacká metalcoreová formácia CALIBAN oznámila, že vo februári vydá svoj ôsmy štúdiový album prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Zároveň s novým albumom kapela vyrazí na turné spolu s kapelami All Shall Perish, We Butter The Bread With Butter, Eyes Set To Kill a Attila. Špeciálnymi hosťami kapely na turné budú aj Marcus Bischoff z Heaven Shall Burn a Mitch Lucker zo Suicide Silence.