HRAJTE O ŠTYRI NOVÉ CD SLOVÁKOV DEMENTOR

Spoločne s kapelou DEMENTOR sme pre vás prichystali súťaž o ich najnovší album Damned, ktorého recenziu si môžete prečítať TU. Novinka vyšla v auguste tohto roka u Metal Gate Records a až štyria z vás sa môžu tešiť na túto nekompromisnú nahrávku, ktorú v prípade zaslania správnych odpovedí môžete nájsť vo svojich poštových schránkach. Stačí ak správne odpoviete na 3 súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, Koľko štúdiových albumov majú na svojom konte DEMENTOR?
2, Aká je domovská kapela druhého gitaristu Paula?
3, Na jeden zo svojich štúdiových albumov kapela zaradila aj cover skladbu od známej slovenskej legendy. O akú pieseň sa jedná a od ktorej kapely pochádza?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Dementor. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do pondelka 5. decembra, do 22. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda na Mikuláša v utorok 6. decembra. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.