THERION v marci 2018 na Slovensku a v Čechách: Predstavia jedinečnú rockovú operu

Na Slovensko a do Čiech prichádza v rámci európskeho turné jedna z najvýraznejších svetových symphonic metalových kapiel – švédska metalová legenda THERION.

THERION (Swe)
IMPERIAL AGE (Rus)
NULL POSITIV (Ger)

Streda 14.3.2018, Bratislava – Majestic
Štvrtok 15.3.2018, Praha – MeetFactory

Slovenskému a českému publiku predstaví dlho očakávanú rockovú operu „Beloved Antichrist“, na ktorej kapela na čele s jej lídrom Christoferom Johnssonom pracovala intenzívne niekoľko rokov. Táto jedinečná  rock metalová opera je založená na príbehu Antichrista od ruského autora Vladimíra Solovieva, ktorý žil v 19. storočí. Na nahrávaní sa okrem členov kapely ako tenoristu Thomasa Vikstroma, sopranistiek Chiari Malvestiti a Lori Lewis, podielal aj 29-členný spevácky zbor z Moskvy. Rock metalová opera zahŕňa neuveriteľných 29 postáv a obsahuje 3,5 hodiny hudby.

THERION

THERION, ktorý výrazným spôsobom  ovplyvnil dva subžánre death a symphonic metal, netreba zvlášť predstavovať. Kapela oslavuje tento rok neuveriteľných  30 rokov, vydala celkom 15 albumov, 5 DVD a  live albumov a odohrala nespočetné množstvo koncertov takmer po celom svete. V januári 2018 prostredníctvom Nuclear Blast Records vydávajú v poradí 16. album nazvaný „Beloved Antichrist“ a vo februári vyrážajú na európske turné.

Bratislavský koncert sa uskutoční v bratislavskom Majestic Music Clube a bude to veľký sviatok pre všetkých milovníkov kvalitnej rockovej a metalovej hudby. Zároveň táto divadelná šou je určená aj milovníkom vážnej hudby a opery.

Ako oficiálny support sa predstaví ruská symphonic metalová kapela IMPERIAL AGE, ktorá predstaví metalovú operu „The Legacy of Antlantis“. IMPERIAL AGE nie sú slovenským ani českým fanúšikom neznámym pojmom, nakoľko už absolvoval s THERION európske turné a tiež sa už predstavili v Bratislave s izraelskou legendou ORPHANED LAND. Taktiež ako špeciálny hosť sa predstaví nemecká kapela NULL POSITIV.

Predpredaj lístkov bude od 23.8.2017 spustený:
• cez Predpredaj.sk, predprodej.sk
• vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

FB Event – Bratislava

Plagát ku bratislavskému koncertu

Plagát ku pražskému koncertu

Tlačová správa