Nový album SLAYER už budúci rok? NAPALM DEATH nahrávajú ďalšiu radovku

Kerry King sa vyjadril o novom albume SLAYER. NAPALM DEATH v štúdiu. TRIVIUM prezradili detaily o novom albume. JASTA má nový klip. MYRKUR s novou skladbou.

Kerry King

Kerry King zo SLAYER sa nedávno v jednom z rozhovorov vyjadril, že by rád nahral nový album v roku 2018, avšak všetko bude záležať od toho, ako bude kapela koncertne vyťažená. Zároveň dodal, že polovica albumu je v podstate hotová, pretože nejakých šesť až osem skladieb je nahratých ešte zo sessions k albumu „Repentless“.

Grinderi NAPALM DEATH sa zavreli v Parlour Studios v anglickom Northamptonshire, kde nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý vyjde začiatkom budúceho roka. Na pomoc si prizvali producenta Russ Russella.

Americká formácia TRIVIUM oznámila, že ich nový album ponesie názov „The Sin and the Sentence“ a vyjde 20. októbra u Roadrunner Records. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „The Heart from Your Hate“ podporenej aj videoklipom.

Jamey Jasta sa so svojím sólo projektom JASTA prezentuje novým videoklipom k songu „The Same Flame“ pochádzajúcejho z aktuálnej radovky „The Lost Chapters“.

Projekt MYRKUR má vonku novú skladbu „De Tre Piker“. Ide o interpretáciu tradičnej nordickej piesne. Táto pieseň pochádza z albumu „Mareridt“. Ten uzrie svetlo sveta 15. septembra vďaka Relapse Records.