Zmeny v zostave Beneath the Ancient Ruins: INFERNO a CHRIST AGONY nahradia KZOHH a CHRISTIAN EPIDEMIC

Open Air akcia „Beneath the Ancient Ruins“ pod zrúcaninou Turnianskeho hradu hlási zmeny v zostave. Organizátori boli nútení nahradiť dve kapely.

V sobotu 16. septembra sa v Turni nad Bodvou pod zrúcaninou tamojšieho hradu v miestnej reštaurácii uskutoční metalová akcia „Beneath the Ancient Ruins“. Z line-upu vypadli Poliaci CHRIST AGONY a českí blackáči INFERNO. Takže, poďme si to pekne zrekapitulovať.

Fanúšikom sa predstavia: nádejná thrashová formácia z Bratislavy HYPNOTIC, košickí trasheri BLACK LIGHT, staronoví drtiči MORDUM so svojím razantným death metalom, ktorí vás prídu presvedčiť, že sú tu a pokračujú vo svojom smrteľnom razení. Z Košíc dorazí aj ďalšia temná formácia hrajúca death/black metal, ktorá sa teší veľkej priazni fans v smrteľno čienom kove  – INFER. Z Maďarska pre priaznivcov starej tvorby KREATOR, DESTRUCTION, ASSASSIN tu bude lahôdka v podobe MORBID CARNAGE, ktorí to vás napália svoj old school thrash. Z ďalekej Ukrajiny, až z mesta Kharkiva, nám predvedú svoje morové divadlo KZOHH so svojím pestilent black metalom. Po nich nastúpia CHRISTIAN EPIDEMIC so svojím zaujímavým anti-christianity symphonic black death metalom z Maďarska.

Všetko to vypukne o 17. hodine, vstupné je 8 eur v predpredaji, na mieste vás lístok vyjde rovných 10 eur.

FB Event

Zmenený plagát k Beneath the Ancient Ruins