Temné tóny rozozvučia Bratislavu, prídu AU – DESSUS a WYATT E

AU – DESSUS prichádzajú 16. októbra do Bratislavy predviesť, ako sa hrá poriadny post/atmospheric black metal. Spolu s nimi sa môžete tešiť na ďalšie tri kapely.

AU – DESSUS (Lit)
WYATT E (Bel)
777 BABALON (Sk)
0N0 (Sk)

Pondelok 16.10.2017, Bratislava – British Rock Stars
Štart: 18:30, vstupné: 6 €

AU – DESSUS pochádzajú z Litvy. Kapela bola založená v roku 2014. V roku 2015 vydali svoje prvé EP „Au – Dessus“. O dva roky neskôr kapela vydala pokračovanie k EP nazvané „End of Chapter“, z ktorého sa vyvinul ich debutový album. Ten sa chystajú predstaviť v plnej sile počas ich turné, ktoré vypukne v októbri. Kapela je celkom zameraná na tému ako samovražda, smrť, depresia a sociálne problémy.

WYATT E je to doom/post – rocková kapela z Belgicka, ktorá prichádza predstaviť svoje EP z roku 2015 nazvané „Mount Sinai/Aswan“. Ich piesne neobsahujú vokál, ale namiesto toho ich hudba vytvára vlastný príbeh.

777 BABALON je dark ambient projekt zo Slovenska založený v roku 2012. Počas svojich rokov spolupracovali na splitoch s kapelami ako RAWCLT, THEATRUM SPIRITUUM a 900 PIESEK. Kapela rozširuje svoju muziku pridávaním black metalu a industrialu.

0N0 je psychedelic industrial doom death metalová kapela z Bratislavy. Kapela bola originálne založená v roku 1999 pod menom ONO, neskôr sa kapela obnovila v roku 2005 pod menom 0N0. Na svojom konte majú dve EP a dva štúdiové albumy.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa