Trojhodinový program legendy: Veľké turné HELLOWEEN v zostave s Kiskem a Hansenom neminie ani Slovensko

Tridsať rokov legendárnych albumov „Keeper of the Seven Keys“ – po dlhých rokoch HELLOWEEN s Kiskem a Hansenom. Veľké svetové turné neobíde ani Slovensko.

HELLOWEEN (Ger

Nedeľa, 26.11.2017, Bratislava NTC Aegon Aréna)

Udalosťou alebo reunionom roka sa dá nazvať navrátenie Kai Hansena a Michaela Kiskeho do zostavy najväčšej a najznámejšej melodicko metalovej kapely na svete. Už o dva týždne začína vypredaným koncertom v stredoamerickom Monterrey v Mexiku turné nazvané „Pumpkins United World Tour 2017-2018“. To sa po 10 koncertoch v strednej a južnej Amerike presúva do Európy, kde jedným z pätnástich koncertných miest, bude aj Bratislava.

HELLOWEEN s Kiskem a Hansenom

„Podrobnosti k veľkolepej scéne a ku programu koncertu zatiaľ skupina úspešne tají, aby napätie a nadšenie bolo čo najväčšie. Niečo odhaľujú technické požiadavky kapely na zabezpečenie koncertu, „do vzduchu“ ide takmer 10 ton svetiel, zvuku a obrazoviek…,“ hovorí Ján Poliak z agentúry EPG, ktorá koncert na Slovensko prináša.

Nový singel? Áno, hovorí sa aj o ňom. Ten pravdepodobne príde na rad až v priebehu turné, o točení záznamu z turné (veď takáto udalosť musí byť zvečnená), takže predpokladáme, že sa bude točiť v každom meste! „Myslím, že pri atmosfére, ktorú vytvoria diváci v Bratislave, sa kapela v prípade natáčania rozhodne zaradiť aspoň jednu skladbu aj od nás,“ dopĺňa Poliak.

„V predaji pre Bratislavu ešte ostáva niekoľko stoviek vstupeniek – takže predpokladáme, že naše hlavné mesto bude jedným z tých, ktoré budú označené „SOLD OUT“, čiže vypredané. Preto neváhajte s nákupom vstupeniek, kapacita NTC je daná a nejde ju zväčšiť,“ upozorňujú ďalej organizátori.

Kvôli nočnému kľudu musí koncert začať najneskôr o 19:00 a tomu bude prispôsobené aj púšťanie do haly, teda začiatok púšťania je stanovený približne na 17:30. „Koncert nebude mať predkapely, ani špeciálneho hosťa, takže tri hodiny vyplnia samotní HELLOWEEN skladbami zo svojej bohatej tvorby, so zameraním na éru Kiskeho a Hansena. Všetky podrobnosti, ktoré budeme vedieť navyše, akčne zverejníme na facebookovej stránke agentúry, na FB evente Helloween + na webe epg.sk,“ dodáva na záver Ján Poliak.

FB Event

Plagát k bratislavskému koncertu

Tlačová správa