Posledný koncert BLACK SABBATH vyjde na DVD. Ďalšie info hlási METALLICA, TARJA alebo MORBID ANGEL

BLACK SABBATH vydajú DVD. METALLICA ponúka ďalšiu raritku. DEEP PURPLE, ENSLAVED a SAMAEL s novými klipmi. TARJA má vonku novú skladbu. MORBID ANGEL prezradili detaily o novom albume. MIDNIGHT SCREAM zverejnili nové lyric video.

BLACK SABBATH

Legendárnej kapele BLACK SABBATH vyjde 17. novembra nové DVD s názvom „The End“. Ako istotne tušíte, pôjde o záznam ich posledného koncertu z februára tohto roka, ktorý odohrali v domovskom Birminghame.

METALLICA zverejnila ďalšiu raritku z deluxe box setu „Master of Puppets“ (vychádza 10. novembra u Blackened Recordings), tentokrát v podobe doteraz nezverejneného záznamu skladby „Battery“ z Japonska z roku 1986.

TARJA zverejnila novú skladbu s názvom „O Come, O Come, Emmanuel“ z vianočného albumu „From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)“, ktorý vyjde 17. novembra.

Death metalisti MORBID ANGEL prezradili, že ich nový album s navrátilcom Steveom Tuckerom ponesie názov „Kingdoms Disdained“ a vyjde 1. decembra u Silver Lining Music. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť ukážku v podobe songu „Piles of Little Arms“. Nižšie nájdete aj artwork.

MORBID ANGEL – Kingdoms Disdained

Nórska formácia ENSLAVED má nový videoklip ku skladbe „The River´s Mouth“ z chystanej štúdiovky „E“. Tá sa na pulty predajní dostane 13. októbra vďaka Nuclear Blast Records.

Švajčiari SAMAEL zverejnili 360° video k titulnej piesni z ich novej radovky „Hegemony“. Tá oficiálne vychádza 13. októbra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Veteráni DEEP PURPLE sa prezentujú ich vôbec prvým animovaným klipom ku piesni „The Surprising“ z ich aktuálnej nahrávky „InFinite“.

Slováci MIDNIGHT SCREAM vydajú dlho očakávaný nový, v poradí siedmy štúdiový album „Dark Blood“ už zajtra (10.10.) prostredníctvom Slovak Metal Army. Navnaďte sa na ich nahrávku novým lyric videom, ktorý nahrala k piesni „Palindrome“. Kapela má však aj ďalšie novinky. Prednedávnom chalani nahrávali videoklip ku jedinej piesni na albume, ktorá bude mať celý text v slovenčine. A v druhej polovici októbra sa predstavia aj na koncertných pódiách, najskôr v Martine (21.10.) a potom v Banskej Bystrici (27.10.).