Bude to úžasný zážitok: Svetové turné Pumpkins United hlási z viacerých miest vypredané!

Novinka od Andiho, Weikiho, Markusa, Saschu, Daniho, po návrate pôvodných členov Kaia a Michiho do kapely, ihneď po prvom ohlásení spoločných koncertov udrela ako bomba.

Super turné s viacerými koncertmi, ktoré budú čochvíľa úplne vypredané, uvidí viac než než 10 000 ľudí v Mexico City, 16 000 Brazílčanov v Sao Paolo, 9 000 sa hlási zo Santiago de Chile, v Stuttgarte 6 000, 8 000 v Miláne, totálna skaza a snáď najväčší highlight tour bude v Prahe pred 12 000 fanúšikmi a verte či neverte Madrid hlási 14 000 španielskych metalových tekvicových hláv !

HELLOWEEN. Foto: Tom Lichtenwalter

Nie je teda žiadny zázrak, že najväčší metalový magazín na svete „Burrn“ venoval pri príležitosti turné Pumpkins United kapele neuveriteľný 41-stranový špeciál. Toto turné bude skutočne nezabudnuteľné pre celú kapelu a viac ako stotisíc fanúšikov po celom svete.

Ako všetci vieme, HELLOWEEN je závislosť a zatiaľ čo sa chlapci z kapely nevedia dočkať koncertov priamo zo skúšobne ohlasujú ďalšiu senzáciu. Zjednotené tekvice sa nepripravovali len na koncerty, ale zložili a nahrali pre vás aj jednu exkluzívnu skladbu k tour, ako inak s názvom „Pumpkins United“ a Vianoce prichádzajú teda tento rok v októbri.

Skladba prináša so sebou všetko kvôli čomu sa kapela stala známa a je priekopníkom vlastného sub žánru. Silné gitarové riffy, trojsóla, dvojkopáková búrka a melodické hymnické refrény. Takže táto skladba je o maximálnych „united“ pocitoch a stáva sa povestnou čerešničkou na torte, splneným snom a poďakovaním pre všetkých fanúšikov za dlhoročnú podporu, ktorá trvá viac než štvrťstoročie.

Je dostupná na stiahnutie zdarma od dnešného piatku 13. októbra na www.helloween.org. To, že Michael Kiske a prekvapivo aj Kai Hansen, ešte budú spievať v HELLOWEEN, by nikto pred dvadsiatimi, ale ani pred piatimi rokmi vôbec neočakával. Ale sen sa stal skutočnosťou !

Artwork singla „Pumpkins United“

Aerolinky Pumpkins United sú pripravené na odlet, posádka balí kufre, nová skladba hrá v prehrávači dookola a chlapci z kapely sú pripravení odpáliť očakávané turné 19. októbra v Mexico City. A či už máte alebo nemáte lístky na koncert, ostaňte naladení …, ktovie kam nás toto neuveriteľné putovanie zjednotených tekvíc zavedie…

Bratislavský koncert sa uskutoční v Aegon Aréne v nedeľu 26. novembra. Vstupenky sú stále k dispozícii v sieti Ticketportal.

Tlačová správa