Ukážky z chystaných DVD ponúkajú BLACK SABBATH a SLIPKNOT, MADBALL bez gitaristu

BLACK SABBATH a SLIPKNOT ponúkajú ukážky z nových DVD. MADBALL bez gitaristu. NECROPHOBIC vydajú nový album. PIG DESTROYER nahrávajú ďalší album. Španieli MASS BURIAL vydajú tretí album na Slovensku.

BLACK SABBATH

Legendárni BLACK SABBATH vypustili ukážku z chystaného DVD „The End“, konkrétne skladbu „Paranoid“. DVD, ktoré uzrie svetlo sveta 17. novembra zachytáva posledný koncert kapely v domovskom Birminghame.

Kapela SLIPKNOT tiež zverejnila ukážku z nového DVD „Day of the Gusano“, v podobe skladby „Psychosocial“. Spomínané DVD vychádza práve dnes (20.10.) u Eagle Rock Entertainment a mapuje ich vôbec prvú návštevu Mexika.

Z hardcorovej smečky MADBALL odišiel dlhoročný gitarista Brian „Mitts“ Daniels. A aj keď sa rozišli v dobrom, kapela to označila ako veľmi ťažké a srdcervúce rozhodnutie pre všetkých zúčastnených, pričom presný dôvod odchodu nechali utajený.

Švédska formácia NECROPHOBIC vydá 23. februára protredníctvom Century Media Records nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album.

Grinderi PIG DESTROYER sa nachádzajú v štúdiu, kde nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý by mal vyjsť v lete budúceho roka u Relapse Records.

Španieli MASS BURIAL, ktorých tvorba je zameraná na old school death metal s HM-2 zvukom vydali prvý video trailer k ich tretiemu albumu „Breeding Plagues“. Song, ktorým sa kapela rozhodla prezentovať je „I Must Remain Awake“. MASS BURIAL sa len nedávno dohodli na vydaní novinky na Slovensku pod značkou Immortal Souls Productions, ktorá ožila po pätnástich rokoch a nabrala smelé ambície. Nový album „Breeding Plagues“ bude vydaný 25. novembra 2017 na CD/DIGITAL/T-shirt a postupne sa dostane aj na formáty MC/DIGICD/LP. Títo Španieli si za dobu svojej existencie získali sympatie mnohých fans a ich cesta death metalovým záhrobím tak pokračuje ďalej. – Tlačová správa.