METALLICA ZOSUMARIZOVALA VO VIDEU OSLAVY 30. VÝROČIA

METALLICA zverejnila video, ktoré rekapituluje ich oslavy 30. výročia. BLACK COUNTRY COMMUNION začnú nahrávať nový album v júni. Nóri SHINNING zverejnili upútavku na nový videoklip. KING OF ASGARD začnú nahrávať druhý album v marci. Česká kapela PANYCHIDA ponúka nový videoklip. Podrobnosti o nových albumoch prezradili SPAWN OF POSSESSION, NEKROMANTHEON a EVERY TIME I DIE.
METALLICA zverejnila na YouTube 45 minútové video rekapitulujúce ich týždenné oslavy 30. výročia v San Franciscu. Toto video nájdete pod dnešnými novinkami.

Rocková superkapela BLACK COUNTRY COMMUNION prezradila, že v júni sa chystá do štúdia, kde začne nahrávať už tretí štúdiový album.

Nóri SHINNING zverejnili minútovú upútavku na pripravovaný videoklip Fisheye, ktorý nájdete pod novinkami.

Švédi SPAWN OF POSSESSION zverejnili podrobnosti o pripravovanej novinke. Nový album sa bude volať Incurso a vyjde v marci prostredníctvom Relapse Records. Na albume sa bude nachádzať 9 songov.

Švédski vikingovia KING OF ASGARD začnú v marci nahrávať druhý štúdiový album. Zatiaľ bezmennú nahrávku bude produkovať Andy LaRocque (KING DIAMOND).

Česká pagan blacková formácia PANYCHIDA natočila videoklip ku skladbe Podu  světomi dzvězdu. Ide však o znovu nahratú skladbu, pretože pôvodná verzia sa nachádza na debutovom albume Paganized. Túto novú a zároveň teda klipovú nájdeme na EP Woodland Journey, ktoré vyšlo v decembri prostredníctvom časopisu Pařát. My dávame do pozornosti, že na nová verzia je prespievaná v slovanskom jazyku. Videoklip nájdete pod novinkami.

Nórski thrasheri NEKROMANTHEON vydajú svoj druhý album Rise, Vulcan Spectre už 13. januára prostredníctvom Indie Recordings. Na novinke bude 8 skladieb.

EVERY TIME I DIE vydajú 6. marca zbrusu nový album Ex Lives prostredníctvom Epitaph Records. Album produkoval Joe Baressi (THE MELVINS, QUEENS OF THE STONE AGE, PARKWAY DRIVE) a bude na ňom 14 skladieb.