HRAJTE O 2×1 VOĽNÝ VSTUP NA TURNÉ SNOV FULL OF HATE

Agentúra Obscure Promotion, ktorá organizuje 22. februára v Bratislave Full of Hate Tour venovala pre vás dva voľné lístky do súťaže na tento exkluzívny koncert! V rámci Full of Hate Tour sa v bratislavskom Majesticu predstavia CANNIBAL CORPSE, BEHEMOTH, LEGION OF THE DAMNED, MISERY INDEX, SUICIDAL ANGELS a NEXUS INFERIS. O túto akciu je zo strany fanúšikov enormný záujem, preto to nebudete mať ľahké ani vy. Ak správne odpoviete na 4 súťažné otázky, dvaja z vás môžu vyhrať po jednom lístku na tento skvelý koncert. Toto si jednoducho nemôžete nechať ujsť! Po kliknutí na „Čítať ďalej“ sa vám zobrazia súťažné otázky.
1, Koľko pôvodných členov majú CANNIBAL CORPSE a ktorí sú to?
2, Okrem troch DVD materiálov vydali CANNIBAL CORPSE aj niekoľko obrazových materiálov na VHS, koľko?
3, Pieseň Lucifer z posledného albumu Evangelion od BEHEMOTHU je inšpirovaná rovnomennou básňou od poľského spisovateľa, akého (napísať celé meno)?
4, Ktorý album nahral dnes už zosnulý basák Twan Fleuren s LEGION OF THE DAMNED?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Full of Hate. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do piatku 17. februára, do 12. hodiny. Mená výhercov zverejníme ešte v ten istý deň. Výhercov budeme kontaktovať mailom alebo sms a budú zverejnení na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.