Novinkový blok: KING DIAMOND, WATAIN, SHINING či ANNIHILATOR

KING DIAMOND chystá nové DVD. WATAIN a SHINING vydajú ďalšie albumy. ENTOMBED A.D. začnú pracovať na novom albume. ANNIHILATOR a AWRIZIS nahrali klipy. GODLFESH zverejnili novú skladbu.

KING DIAMOND. Foto: Marius Sachtikus Photography

Kapela KING DIAMOND natáčala v novembri 2015 koncerty vo Philadelphii a Detroite počas turné „Abigail in Concert 2015“ pre potreby chystaného DVD a teraz uverejnila prvú ukážku v podobe skladby „Halloween“, pričom ešte nejde o finálnu verziu.

Black metalisti WATAIN oznamujú, že 5. januára vydajú u Century Media Records novú štúdiovku s názvom „Trident Wolf Eclipse“. Nižšie nájdete novú skladbu „Nuclear Alchemy“ podporenú aj videoklipom.

Švédska formácia SHINING vydá 5. januára prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist nový album „X – Varg Utan Flock“, z ktorého zverejnili aj ochutnávku v podobe skladby „Gyllene Portarnas Bro“.

Deatheri ENTOMBED A.D. strávia nasledujúce mesiace písaním a nahrávaním novej hudby pre chystaný album, ktorý by mohol uzrieť svetlo sveta začiatkom budúceho roka.

Thrash metalisti ANNIHILATOR sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe „Pieces of You“ z práve dnes (3.11.) vydaného albumu „For the Demented“.

Industrial metaloví GODFLESH majú vonku nový singel (TU) s názvom „Post Self“. Ten pochádza z rovnomennej štúdiovky, ktorá vychádza 17. novembra u Avalanche Recordings.

Po téměř pěti letech od vydání úspěšného debutového alba „Final Hybridation“, split albu „Damnation & The Rotten Brood“, nespočet koncertů a několika tour vydávají hybrid metaloví AWRIZIS druhou dlouhohrající desku! Prvním zábleskem je singl a videoklip „Blinded by Rays of Light“. „Skladba reprezentuje dosavadní zvuk a styl kapely, který kombinuje melodický black a death metal, avšak je pouze desetinou celkové tváře nového alba, které je žánrově nejrozmanitější v historii kapely,” říká skladatel, zpěvák a zároveň režisér videoklipu Frodys o nové desce, která vyjde v prvním kvartálu roku 2018 u vydavatelství MetalGate! Album zatím obestírá spousta tajemství. Odhalení několika překvapení se dočkáte v nejbližších dnech, stačí sledovat facebookový profil kapely. Kapela v listopadu 2017 vyráží na „Winter is Coming Tour, kde vůbec poprvé představí nové skladby právě z připravované desky. – Tlačová správa