George Kollias z legendárnych NILE sa znova predstaví na Slovenku sólovo

V  Košiciach sa pomaly, ale isto pripravuje skutočne lahôdka pre všetkých metalových bubeníkov, ale aj „obyčajných“ milovníkov smrtiaceho kovu!

DRUM CLINIC BY GEORGE KOLLIAS

Piatok 17.11.2017, Košice – Collosseum
Štart: 19:00, vstupné: 9 eur (predpredaj) / 11 eur (na mieste)

Do metropoly východu, konkrétne zrekonštruovaného rockového klubu Collosseum, sa totiž chystá mimoriadny hosť so svojím plnohodnotným programom (takto to vyzeralo pred niekoľkými rokmi vo Zvolene). Známy bicmen a ozajstný majster svojho oboru, George Kollias z Grécka a dlhoročný člen legendárnych egyptológov NILE. S nimi George nahral päticu dlhohrajúcich albumov vrátane posledného zárezu s názvom „What Should Not Be Unearthed“ z roku 2015 (recenzia TU).

Muž s neuveriteľnou technickou zručnosťou a obrovským zmyslom pre detail, vypráši dušu zo svojich paličiek a blán už na budúci piatok, teda 17. novembra v spomínanom Collosseu. Jeho workshop/drum clinic a prehliadka závideniahodných schopností určite nikoho nenechá chladného a poriadne preverí statiku miestnych stien.

Svoju účasť tentokrát prisľúb i ďalší majster svojho oboru, ukrajinský hromotlk Eugene Ryabchenko zo spriaznených diablových pomocníkov VITAL REMAINS.

Vstupenky si môžete zakúpiť vopred v klube Collosseum, prípadne pri vstupe na mieste konania pred samotným začiatkom akcie.

FB Event

Plagát ku Drum Clinic Georga Kolliasa