KREATOR zverejnili nový klip. Informácie hlásia aj KATAKLYSM, ORPHANED LAND alebo MASTER´S HAMMER

KREATOR a DEAD CROSS s novými klipmi. Kto bude mixovať novinku od KATAKLYSM? ORPHANED LAND teasujú nový album. MASTER´S HAMMER pracujú na novom albume a zverejnili novú skladbu. Death metalový projekt VORACIOUS SCOURGE vydá debutové EP.

KREATOR

Thrash metalisti KREATOR majú nový videoklip ku skladbe „Hail to the Hordes“, pochádzajúcej z rovnomenného singlu, ktorý vychádza dnes (len na vinyle) u Nuclear Blast v rámci Black Friday. Ide o limitovanú edíciu 1000 kusov. Nájdete na ňom ešte aj dve doteraz nevydané skladby „Earth Under the Sword“ a „Warrior Heart“.

Deatheri KATAKLYSM oznámili, že o mix a mastering ich nového albumu „Meditations“, ktorý by mal vyjsť v apríli budúceho roka prostredníctvom Nuclear Blast Records, sa postará Jay Ruston.

Izraelská formácia OPRHANED LAND zverejnila teaser k novému albumu „Unsung Prophets & Dead Messiahs“, ktorý sa na pulty predajní dostane 26. januára prostredníctvom Century Media Records.

Česká metalová legenda MASTER´S HAMMER nahráva nový a zatiaľ nepomenovaný album, z ktorého zverejnili ochutnávku v podobe piesne „Estetika ďábla“. Spomínaná novinka by mala uzrieť svetlo sveta vo februári.

Projekt DEAD CROSS, za ktorým stoja okrem iných Mike Patton (FAITH NO MORE) a Dave Lombardo (SUICIDAL TENDENCIES, ex-SLAYER), sa prezentuje novým obrazovým materiálom k songu „Church of the Motherfuckers“ z ich debutového albumu „Dead Cross“.

Je už akési klišé, že najlepší death metaloví muzikanti neustále prekypujú dobrými hudobnými myšlienkami a práve vďaka tomu sa dalo dokopy niekoľko hudobníkov, aby založili ďalší projekt, ktorý je odkazom na klasický starý a dobrý brutal death metal. VORACIOUS SCOURGE založili gitarista Jason McIntyre a basák Lance Strickland zo SUTURE, spolu s bubeníkom Mike Smithom (ex-SUFFOCATION). Na post vokalistu povolali fenomenálneho vokalistu zo SINISTER Adriana Kloosterwaarda! Táto zostava napovedá, že milovníci brutal death metalu by mali zbystriť pozornosť. Prvé EP kapely bude vydané 25. januára 2018 pod krídlami Immortal Souls Productions. K dispozícii je premiérový trailer ku chystanej nahrávke. – Tlačová správa