MACHINE HEAD ponúkli ukážku z chystaného bonusového DVD. MORBID ANGEL zverejnili novú skladbu

MACHINE HEAD zverejnili ukážku z bonusového DVD. MORBID ANGEL vypustili novú pieseň. SAXON s novým klipom. PRIMAL FEAR v štúdiu. Novinky hlásia aj MALEVOLENT CREATION, THE CROWN a AKEPHALOS.

MACHINE HEAD

Američania MACHINE HEAD zverejnili ukážku z bonusového DVD, ktoré bude súčasťou digipackovej verzie ich štúdiovej novinky „Catharsis“ (vychádza 26. januára u Nuclear Blast). Materiál na DVD sa nahrával 21. februára 2015 v The Regency Ballroom v San Franciscu.

Deatheri MORBID ANGEL vypustili do sveta novú skladbu „For No Master“ z práve dnes vydaného albumu „Kingdoms Disdained“.

Veteráni SAXON zverejnili nový klip ku skladbe „Thunderbolt“, pochádzajúcej z rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde 2. februára u Silver Lining Music.

Power metalisti PRIMAL FEAR sa zavreli do štúdia, kde nahrávajú nový album „Apocalypse“. Z tridsiatich napísaných skladieb bolo vybraných 12 zásekov, ktoré následne zvukovo ošetrí Jacob Hansen v jeho Hansen Studios. Vydanie nového album by sa malo udiať v polovici budúceho roka vďaka Frontiers Music Srl.

U death metalistov MALEVOLENT CREATION sa výrazne zmenilo obsadenie, keď do kapely prišli tri nové tváre – Lee Wollenschlaeger (vokály, gitara), Josh Gibbs (basgitara) a Philip Cancilla (bicie). Okrem toho kapela chystá nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý vyjde v budúcom roku. Nižšie nájdete aj ochutnávku.

Švédi THE CROWN sa vrátili k Metal Blade Records a práve dokončili nahrávanie nový a zatiaľ nepomenovaný album. Z chystanej novinky však zverejnili singel „Iron Crown“. Ten vyjde 12. januára vo forme sedempalcového vinylu v limitovanej edícii. B-strana bude obsahovať takisto novú skladbu, s názvom „Ride the Fire“, tá sa však na dlhohrajúcej nahrávke neobjaví.

Slovenský label Immortal Souls Productions vydal debutový album americkej skupine AKEPHALOS, ktorý dostal názov „Headless Demon Angel“. Album sa už distribuuje naprieč celým svetom a tiež digitálne. Je k dispozícii aj v celej dĺžke na Youtube kanáli vydavateľstva.