ANTHRAX vydajú nové DVD z koncertu v Škótsku. Novinky hlásia aj MINISTRY, OBITUARY či THERION

ANTHRAX vydajú nové DVD. MINISTRY a OBITUARY s novými klipmi. Corey Taylor chystá sólový živák. THERION vydajú nový album. CYNIC už oficiálne bez Seana Reinerta. Zmena v zostave ATTACK OF RAGE.

ANTHRAX

Thrash metalovým veteránom ANTHRAX vyjde 27. apríla prostredníctvom vydavateľstva Megaforce nové DVD nazvané „Kings Among Scotland“. Pôjde o záznam vypredaného koncertu z Glasgowa z 15. februára 2017. Disk bude obsahovať celú šou, rozhovory, zábery zo zákulisia vrátane záberov z tourbusu či hotela. O artwork sa postaral Steve Thompson.

ANTHRAX – Kings Among Scotland

Industrial metaloví MINISTRY majú vonku nový videoklip k songu „Antifa“ z ich štúdiovej novinky „AmeriKKKant“. Tá uzrie svetlo sveta 9. marca vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records. Okrem videoklipu ponúka skupina Ala Jourgensena aj artwork nového diela.

MINISTRY – AmeriKKKant

Death metalisti OBITUARY sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe „Brave“, pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „Obituary“.

Corey Taylor z kapiel SLIPKNOT a STONE SOUR vydá 18. decembra sólový živák „Live in London“. Materiál sa nahrával počas jeho akustického setu 8. mája 2016 v klube Koko v Londýne. Nížšie nájdete aj teaser.

Formácia THERION vydá 2. februára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový album (3 CD) s názvom „Beloved Antichrist“, ktorý je voľne inšpirovaný dielom „A Short Tale of the Antichrist“ od ruského filozofa Vladimira Solovieva. Nižšie nájdete jeho artwork.

THERION – Beloved Antichrist

Sean Reinert oficiálne opustil kapelu CYNIC po dosiahnutí dohody, že Paul Masvidal môže používať meno tejto formácie. Tento krok prišiel po viac ako dvoch rokoch odvtedy, čo Reinert oznámil, že CYNIC skončili kvôli tomu, že jeho vzťah s Masvidalom je „toxický“.

Domáci grinderi ATTACK OF RAGE hlásia zmenu vo svojej zostave. „Veci sa stále dejú…To je odveká pravda, ktorá neobchádza ani našu formáciu. Po dlhých rokoch sa z rodinných dôvodov rozhodol naše rady opustiť gitarista P.T.R.. Nepopierame, že nám bude chýbať, chalanisko jeden, ale plne rešpektujeme jeho rozhodnutie a prajeme mu v živote všetko len to najlepšie! Dlho sme zvažovali, ako ďalej. No, nakoľko posledné naše nahrávky vznikli v zostave Daniel – veškeré strunové nástroje, Michal – spev a Hoyas – bicie, rozhodli sme sa, že Daniel sa ujme gitarovej sekcie a na post basovej gitary povoláme do zbrane nového člena. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo nájsť mimoriadne talentovaného a zapáleného hudobníka menom Jakub. Týmto ho oficiálne vítam v radách ATTACK OF RAGE a verte mi, že vy sa máte na čo tešiť,“ vyjadril sa bubeník Hoyas na facebookovej stránke kapely.