PAUL STANLEY OSLÁVIL ŠESŤDESIATE NARODENINY

Frontman KISS Paul Stanley včera oslávil okrúhle jubileum. THE GATHERING vydajú nový album v septembri. THE SACRIFICED zverejnili novú skladbu.
Frontman legendárnej americkej formácie KISS, Paul Stanley (vlastným menom Stanley Harvey Eisen) sa narodil presne pred šesťdesiatimi rokmi v New Yorku. Na internetovej stránke kapely sa objavili blahoželania od ostatných členov kapely. Gene Simons označil Paula za brata, ktorého nikdy nemal, Tommy Thayer mu zas udelil titul šampióna rock and rollu. Ku gratulantom sa, samozrejme, pridávame aj my a veríme, že Paula jeho hudobné umenie neopustí ani po šesťdesiatke.

Na začiatku s prípravami albumu je holandsko – nórska rocková formácia THE GATHERING. Veľa informácií o novom albume zatiaľ nepoznáme, stále čakáme aj na oznámenie názvu novinky. Známy je zatiaľ len dátum vydania, a to september tohto roku. Kapela ako ochutnávku pripravila aspoň videoklip ku skladbe Heroes For Ghosts, ktorá sa bude na novom albume nachádzať.

Floridská formácia THE SACRIFICED taktiež dokončila prípravy na novom albume a ten je tak pripravený na vydanie v posledný januárový deň. Album s názvom III bude obsahovať jedenásť skladieb a kapela sa rozhodla, že skladbu Falling ponúkne fanúšikom už teraz. Skladbu si môžete vypočuť na tomto odkaze.