Sharon z WITHIN TEMPTATION momentálne zamestnáva sólová tvorba, DIMMU BORGIR vydajú nové EP

Sharon den Adel začína promovať svoj sólový projekt. DIMMU BORGIR, VENOM a SUICIDAL TENDENCIES vydajú nové EP. MACHINE HEAD s ukážkou z bonusového DVD. WATAIN a PESTILENCE zverejnili nové piesne.

Sharon den Adel

Speváčka Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION) zverejnila novú pieseň „Out of the Darkness“ v rámci jej sólo projektu MY INDIGO. Rovnomenný debut jej vyjde 20. apríla 2018.

Kapela DIMMU BORGIR vydá 23. februára u Nuclear Blast Records sedempalcové EP, ktoré bude obsahovať novú skladbu „Interdimensional Summit“ z chystanej štúdiovky a live verziu skladby „Puritania“. Dlhoočakávaná albumová novinka vyjde niekedy na jar.

Američania MACHINE HEAD majú vonku ďalšiu ukážku z bonusového DVD, ktoré bude súčasťou nového albumu „Catharsis“ (vychádza 26. januára prostredníctvom Nuclear Blast). Materiál na DVD sa nahrával 21. februára 2015 v The Regency Ballroom v San Franciscu.

Holanďania PESTILENCE zverejnili novú skladbu „Multi Dimensional“ z chystanej radovky „Hadeon“, ktorá vyjde v marci u vydavateľstva Hammerheart Records.

Black metalisti WATAIN vypustili do sveta lyric video k novej skladbe „Sacred Damnation“, pochádzajúcej z ich novej radovky „Trident Wolf Eclipse“. Tá sa na pulty predajní dostane 5. januára vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

Veteránom VENOM vyjde 22. decembra prostredníctvom Spinefarm Records trojskladbové EP s názvom „100 Miles to Hell“. Pôjde čisto o nový materiál, ktorý má ukázať aktuálne smerovanie kapely. Ešte dodáme, že v roku 2018 by mali VENOM prísť aj s novým albumom.

Crossover/thrash hardcorová úderka SUICIDAL TENDENCIES prezradila, že ich chystané EP dostalo názov „Get Your Fight On!“ a svetlo sveta uzrie 9. marca.