Deviaty album IMMORTAL je kompletne nahraný, BLACK LABEL SOCIETY zverejnili novú pieseň

IMMORTAL dokončili práce na novom albume. BLACK LABEL SOCIETY zverejnili novú Pieseň. AXEL RUDI PELL sa hlási s podrobnosťami o ďalšom albume. Novinky hlásia aj BENEDICTION, THE CROWN a STEVE MISIK & CO..

IMMORTAL (Demonaz a Horgh)

Black metalisti IMMORTAL dokončili práce na ich novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý im opäť produkoval a mixoval Peter Tägtgren v jeho štúdiu Abyss. Tägtgren  im produkoval už albumy „At the Heart of Winter“, „Damned in Black“, „Sons of Northern Darkness“ a All Shall Fall“. Navyše, na novinku hlavný mozog HYPOCRISY a PAIN prispel nahraním basgitarových častí. „Dali sme do toho obrovské množstvo energie a chceli sme zo seba vydať to najlepšie. Bolo nám potešením dokončiť štúdiový proces a najlepším zážitkom bol konečný výsledok. Peter Tägtgren urobil vynikajúcu prácu produkcii a mixe. Teraz sa tešíme na to, keď sa album vydá a tešíme sa, keď náš deviaty album sa dostane ku fanúšikom,“ okomentovali proces nahrávania Demonaz a Horgh. Spomínaný album vyjde zatiaľ v bližšie nešpecifikovanom dátume, ale bude to v roku 2018 prostredníctvom Nuclear Blast Records. Nový album nahrali IMMORTAL v tejto zostave: Demonaz (vokály, gitara), Horgh (bicie) a Peter Tägtgren (basgitara). Kapela zverejnila aj jednotlivé názvy piesní: „Northern Chaos Gods“, „Into Battle Ride“, „Gates To Blashyrkh“, „Grim and Dark“, „Called to Ice“, „Where Mountains Rise“, „Blacker of Worlds“ and „Mighty Ravendark“.

Formácia Zakka Wylda BLACK LABEL SOCIETY zverejnila (NA TOMTO ODKAZE) novú skladbu s názvom „Trampled Down Below“. Tú nájdete na ich novej doske „Grimmest Hits“, ktorá vychádza 19. januára u eOne Music.

AXEL RUDI PELL vydajú 23. marca prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer nový štúdiový album s názvom „Knights Call“, obsahujúci 10 piesní. Nižšie nájdete aj artwork.

AXEL RUDI PELL – Knights Call

Anglická úderka BENEDICTION začala po veľmi dlhej dobe pracovať na novom albume, veď ich posledný zásek v diskografii prišiel naposledy pred desiatimi rokmi. Ďalšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe.

Death/thrash metalisti THE CROWN zverejnili nový videoklip k prvému singlu „Iron Crown“ z ich chystanej štúdiovky „Cobra Speed Venom“. Tá uzrie svetlo sveta 16. marca vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.

STEVE MISIK & CO. nahrali videoklip ku prvému singlu „Shadows“ z albumu „Schizoemphatic“. Práve týmto videom chce Steve zaželať všetkým fanúšikom úspešný a šťastný nový rok.