SODOM ohlásili novú zostavu, prvýkrát budú hrať ako kvarteto. DESTRUCTION bez bubeníka

SODOM oznámili novú zostavu. DESTRUCTION bez bubeníka. SAXON a SKINLAB zverejnili nové skladby.

Nová zostava SODOM

Tom „Angelripper“ Such, líder kapely SODOM, oznámil mená nových spoluhráčov po tom, čo pred dvoma týždňami vyhodil gitaristu Bernda „Bernemanna“ Kostu a bubeníka Markusa „Makku“ Freiwalda. Novú zostavu budú tvoriť gitarista Frank „Blackfire“ Gosdzik (ex-KREATOR, ex-ASSASSIN), ktorý v SODOM pôsobil v rokoch 1987 až 1989. Post druhej gitary bude mať na starosti na Yorcka Segatza a za biciu súpravu zasadne Stefan „Husky“ Hüskens (ASPHYX). „Dvaja gitaristi nám umožňujú viac možností, takže v budúcnosti budeme môcť hrať skladby, ktoré sme si ako trio nemohli dovoliť,“ vyjadril sa Tom Angelripper v tlačovej správe vydavateľstva SPV/Steamhammer. V súlade s týmito možnosťami už začali pripravovať nový setlist obsahujúci klasiky ale aj raritné skladby, ktoré na koncertoch zazneli len zriedka alebo vôbec.

Nemci DESTRUCTION ohlásili, že kvôli rodinným dôvodom odchádza z kapely bubeník Wawrzyniec „Vaaver“ Dramowicz. A aj keď frontman Schmier nazval jeho odchod ako veľmi smutný, tak rýchlo dodal, že sa nerozpadajú a ani nechystajú rozlúčkové turné.

Heavy metalisti SAXON zverejnili lyric video k novej skladbe „They Played Rock and Roll“, ktorá je venovaná kapele MOTÖRHEAD. Spomínaná pieseň pochádza z ich chystanej štúdiovky „Thunderbolt“. Tá vyjde 2. februára u Silver Lining Music.

Američania SKINLAB majú vonku nový song s názvom „Dead Tomorrow“ podporený aj lyric videom. Táto skladba predstavuje vôbec prvú novú muziku od roku 2009, kedy im vyšiel album „The Scars Between Us“.