Death metalový maratón v Košiciach na čele s PESTILENCE

Rok 2018 už plynie v plnom prúde a preto je najvyšší  čas na zahájenie extrémnej metalovej sezóny v košickom stánku Collosseum. Do útrob známeho východoslovenského klubu totiž zavíta absolútny kult v podobe death metalovej stálice PESTILENCE z Holandska, a to s bohatým doprovodným programom.

PESTILENCE (Ned) – death metal
REBAELLIUN (Bra) – death metal
DISTILLATOR (Ned) – thrash metal
MORDUM (Sk) – death metal

Piatok 16.2.2018, Košice – Collosseum
Štart: 18:30, vstupné: 17 eur /20 eur

Vynovená zostava na čele s neodmysliteľným Patrickom Mamelim síce už onedlho vydáva dlhoočakávanú novinku „Hadeon“, no 16. februára v Košiciach predvedie svoj exkluzívny set, ktorý bude pozostávať výhradne zo skladieb z prvej  štvorice albumov. Výlet do minulosti v podobe legendárnych drahokamov ako „Malleus Maleficarum“, „Consuming Impulse“ či „Testimony of the Ancients“ tak bude rozhodne stáť za to a vy by ste pritom určite nemali chýbať. Tešte sa preto na nezabudnuteľné pecky ala „Out of the Body“, „Land of Tears, „Twisted Truth“ či „Mind Reflection“!

Veľmi bohatý je však i support v podobe troch zaujímavých spolkov. Svoje smrtiace vízie predvedú po mnohých rokoch opäť aktívny REBAELLIUN z exotickej Brazílie, mladá thrashová víchrica DISTILLATOR a domáca death metalová stálica MORDUM.

Vstupenky na toto fantastické hudobné predstavenie hľadajte za fantastickú cenu priamo v klube Collosseum, prípadne si ich môžete zakúpiť na mieste v čase konania.

Plagát ku košickému koncertu

Plagát k celému turné