JUDAS PRIEST zverejnili titulnú pieseň z chystaného albumu. Správy hlásia aj THERION a MEMORIAM

JUDAS PRIEST, THERION, MEMORIAM a NECROPHOBIC zverejnili nové skladby. DARKEST HOUR a EMMURE s novými klipmi. DEMONICAL vydajú nový album.

JUDAS PRIEST

Legendárni JUDAS PRIEST zverejnili titulnú skladbu z ich nového albumu „Firepower“, ktorý vyjde 9. marca prostredníctvom vydavateľstva Epic Records. Novinka obsahujúca 14 skladieb sa nahrávala s producentom Andy Sneapom a zvukovým inžinierom Mikeom Exeterom. O artwork sa postaral Claudio Bergamin. O textovej stránke albumu sa pre magazín Metal Hammer vyjadril Rob Halford nasledovne: „Sme otvorená kniha, môžeme ísť kdekoľvek a to je moja práca do ktorej vstupuje slovo výzva. Hľadám veci okolo mňa v reálnom svete a vo svete metalového fantasy. Takže robím politický komentár a pripomienky k životnému prostrediu metaforicky, tak ako môžem. Vždy sme sa snažili byť trochu nejednoznační, takže fanúšikovia si môžu urobiť vlastné vysvetlenie. Hovoríme o Zemi a miestach ako 10 Downing Street (sídlo vlády Spojeného kráľovstva). Vždy sme však našli rovnováhu v tom, že správa nie je príliš intenzívna a zároveň sme ukázali, že sme spojení ako skupina metalheads v reálnom svete.“

Švédi THERION majú vonku novú pieseň s názvom „Bring Her Home“ pochádzajúcu z monumentálneho nového albumu „Beloved Antichrist“. Ten oficiálne vychádza 9. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Death metalová formácia MEMORIAM s členmi BOLT THROWER zverejnila lyric video k novej skladbe „Bleed the Same“ z chystanej radovky „The Silent Vigil“, ktorá vyjde 23. marca u Nuclear Blast Records.

Kapela NECROPHOBIC vypustila do sveta lyric video k novému songu „Tsar Bomba“ z ich nového albumu „Mark of the Necrogram“. Ten sa na pulty predajní dostane 23. februára vďaka Century Media Records.

Američania DARKEST HOUR natočili nový videoklip k piesni „Enter Oblivion“ z aktuálnej radovky „Godless Prophets & the Migrant Flora“.

Metalcoristi EMMURE sa prezentujú live videoklipom k songu „Natural Born Killers“ zo stále aktuálnej štúdiovky „Look at Yourself“.

Death metalisti DEMONICAL oznámili, že 23. marca im u vydavateľstva Agonia Records vyjde nová štúdiovka „Chaos Manifesto“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Towards Greater Gods“.