NOVINKY Z TÁBOROV OVERKILL, SLASH ALEBO MARDUK

OVERKILL zverejnili zábery z natáčania nového albumu. Slash prezradil dátum vydania novej sólovky. Poznáme názov nového albumu od MARDUK. DEFF LEPPARD a POISON chystajú spoločné letné turné. Rolf Kasparek (RUNNING WILD) zverejnil krátku správu pre fanúšikov. FREEDOM CALL majú nový videoklip. Američania GOATWHORE vydajú nový album.
OVERKILL zverejnili video zo zákulisia nahrávania nového albumu The Electric Age, ktorý sa na pulty obchodov dostane 30. marca prostredníctvom Nuclear Blastu. Pod dnešnými novinkami nájdete spomínané video.

V poslednom čase vás „kŕmime“ novinkami od gitaristu Slasha a nebude tomu ináč ani dnes. Tento uznávaný gitarista totiž prezradil, že jeho nový sólový album vyjde 22. mája.

Švédska black metalová úderka MARDUK prezradila názov nového albumu. Nový počin ponesie názov Serpent Sermon a kapela ho chce vydať ešte na jar. Už 11. februára ho kapela predvedie pred vybranými novinármi v Štokholme.

Bubeník Rikki Rockett z kapely POISON zverejnil na svojom facebookovskom profile, že POISON sa pripoja k DEFF LEPPARD a v tejto zostave naplánujú letné turné.

Líder RUNNING WILD Rolf Kasparek zverejnil na YouTube odkaz pre fanúšikov kapely. My dodáme, že nový album Shadowmaker vyjde 20. apríla. Video odkaz nájdete pod dnešnými novinkami.

Novým videoklipom sa prezentujú melodici FREEDOM CALL. Videoklip nahrali ku skladbe Hero On Video, ktorá sa bude nachádzať na chystanej novinke Land Of The Crimson Dawn. Nový album sa dostane na pulty obchodov 27. februára prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer. Na novinke bude na fanúšikov čakať 14 nových songov a digipacková verzia ponúkne aj druhé CD, kde nájdeme covery skladieb od tejto kapely v podaní iných skupín. „Na novinke kladieme väčší dôraz na gitary a pri tvorení materiálu sme mali väčšiu voľnosť ako predtým,“ vyjadril sa o novinke spevák Chris Bay.

Americká black/deathová formácia GOATWHORE vydá nový album Blood for the Master presne na Valentína, teda 14. februára. Tento album vyjde pod krídlami Metal Blade Records. Na novinke bude 10 skladieb.